Helsingin yliopistolla on Lahdessa noin 70 työntekijää, jotka työskentelevät pääsääntöisesti Niemen kampuksella Kiinteistö Oy Lahden Tiedepuiston tiloissa (Niemenkatu 73, B-osa, 15140 Lahti). Tilojen uudelleenjärjestelyn myötä voimme tarjota HY:n ja LUT-yliopiston työntekijöille ns. flexi-työpisteitä satunnaiseen työskentelyyn.

Työpisteet on varustettu näytöllä, näppäimistöllä ja hiirellä. Tiloissa on HY:n langallinen internet, Eduroam-wifi ja tulostusmahdollisuus.

Yliopistolaisten käytössä on myös kahvihuone, jossa on ruoan lämmittämismahdollisuus sekä tietysti mahdollisuus tavata muita yliopistolaisia.

Jos tulet piipahtamaan vain muutamaksi tunniksi tai yhdeksi päiväksi, sinun ei tarvitse ilmoittaa asiasta etukäteen. Avaimen saat kiinteistön infotiskiltä (rakennuksen A-osa, Niemenkadun puoleinen pyöröovi). Info on auki arkisin klo 8-16. Avain palautetaan lähtiessä infoon, klo 16 jälkeen infon postilaatikkoon. 

Jos tarvitset työtilaa säännöllisesti tai pidemmäksi aikaa niin olethan ensin yhteydessä Minna-Maija Salomaahan tai Kaisa Vuorivirtaan. Saat avaimen käyttöösi pidemmäksi aikaa ja sovimme kanssasi myös muista käytännöistä. 

Työpisteiden varaamiseen ei ole käytössä varauskalenteria. Asiaa pohditaan uudelleen mikäli tilat osoittautuvat suosituiksi.

Ota oma kone kainaloon ja suuntaa kohti Lahden Tiedepuistoa! Huoneen tilakoodi on B1-01-20. 

Lisätietoa 

Minna-Maija Salomaa, pääsihteeri, Lahden Yliopistokampus 
minna-maija.salomaa@lahdenyliopistokampus.fi 
puh. 0505958953 

Kaisa Vuorivirta, asiantuntija, Lahden Yliopistokampus
kaisa.vuorivirta@lahdenyliopistokampus.fi 
puh. 0503160528