PALVELUT

Tapahtumat

Yliopistolaiset ja alueen muut toimijat kohtaavat toisensa tapahtumissa. Niissä välitetään tietoa, opitaan uutta ja rakennetaan yhteistyötä. Lahden alueella yliopistot ovat mukana järjestämässä mm. tieteellisiä seminaareja, konferensseja, yleisöluentoja, suuren yleisön tiedetapahtumia ja väitöstilaisuuksia.

Yliopistokampuksen koordinaatioyksikkö toimii pää- tai osatoteuttajana useissa tapahtumissa pienistä henkilöstötilaisuuksista alueen suurimpaan tiedetapahtumaan Lahden tiedepäivään.

Vahvuutenamme on laaja verkosto ja pitkä kokemus. Henkilökuntamme palvelee tapahtumiin liittyen sekä yliopistolaisia että muita tapahtumatoimijoita. Voimme esimerkiksi tukea tapahtumien viestinnässä, auttaa tunnistamaan alueellisia kohderyhmiä tai etsiä sopivia asiantuntijoita puhujiksi. Parhaat tapahtumat syntyvät useimmiten yhteistyössä.

Olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä. Yhteystietomme löydät täältä

Tulossa olevia tapahtumia löydät mm. tapahtumakalenteristamme ja Business Events Lahti -sivulta.  Voit ehdottaa myös omaa tapahtumaasi kalentereihin lisättäväksi.

Suunnitteletko tiedekongressia? Visit Lahti Convention Bureau auttaa paikallisjärjestelyissä

Lahden käveltävän kompakti kaupunki ja sitä ympäröivä puhdas Järvi-Suomen luonto tarjoavat hienot ja toimivat puitteet tieteellisten tapahtumien järjestämiseen. Tutustu kokous- ja majoitustiloihin sekä elämyspalveluihin

Visit Lahti Convention Bureau tarjoaa kattavaa maksutonta apua kongressin suunnitteluun, hakuvaiheeseen ja valmisteluun. Tarjolla on myös avaimet käteen -tyyppisiä kokonaisratkaisuja tapahtuman koko elinkaaren ajalle. Lahden Yliopistokampus suosittelee Lahden alueelle kongressia suunnittelevien olevan yhteydessä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Maksuttomat palvelut kattavat mm.

  • yhteistyökumppanien, tilojen, majoituksen ja oheisohjelman suunnittelu ja varaus
  • alustavan budjetin valmistelu ja tukimahdollisuuksien selvittäminen
  • kutsumateriaalien ja hakuasiakirjojen suunnittelu ja valmistelu – katso esimerkki hakumateriaalista
  • markkinointi- ja promootiomateriaalien tuottaminen (kuvat, videot ja kartat)

Tutustu palveluihin tarkemmin tästä

Anu Kärkkäinen
Kokous- ja kongressimyyntipäällikkö, Lahti Region
+ 358 (0)40 828 4210 anu.karkkainen@lahtiregion.fi

Finland Convention Bureaun kokoama Kongressisuunnittelun opas on myös mainio työkalu suunnittelun tueksi.

Lahden tiedepäivä

Lahden tiedepäivä on vuosittain järjestettävä suuren yleisön avoin ja maksuton tiedetapahtuma. Tiedepäivä tuo esille Päijät-Hämeen alueella tai alueesta tehtävän tutkimus- ja kehitystyön tuloksia ja merkitystä alueen elinkeinoelämän ja hyvinvoinnin edistämisessä. Tapahtuman järjestävät LAB-ammattikorkeakoulu, Lahden Yliopistokampus ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Vierumäen kampus.

Lue lisää

 

LAHDEN YLIOPISTOKAMPUS

Niemen kampus
Niemenkatu 73 (B-osa), 15140 Lahti
Mukkulankatu 19, 15210 Lahti
info(at)lahdenyliopistokampus.fi

Yhteystiedot

Facebook Twitter  Instagram