Lahden Yliopistokampuksen tietosuojaseloste

Lahden Yliopistokampuksen tietosuojaseloste

Lahden Yliopistokampus kerää tietoja asiakkaistaan ja sidosryhmistään voidakseen palvella heitä lähettämällä tietoa yliopistokampuksen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Henkilöiltä kerätään vain tarvittavat tiedot kuten nimi ja sähköpostiosoite ja /tai puhelinnumero sekä mahdollisesti tapahtumien yhteydessä erityisruokavaliotiedot.

Uutiskirje

Lahden Yliopistokampuksella on käytössä sidosryhmärekisteri, jonka tietoja käytetään Lahden Yliopistokampuksen uutiskirjeen lähettämiseen sekä toiminnasta ja tapahtumista tiedottamiseen.Lahden Yliopistokampus käyttää uutiskirjeviestinnässä yhdysvaltalaista MailChimp –uutispostipalvelua. MailChimp vastaa osaltaan tietosuoja-asetusten noudattamisesta EU-alueella.

Tapahtumiin ilmoittautuminen

Lahden Yliopistokampus kerää ilmoittautumisia erilaisiin tapahtumiin e-lomakkeen kautta. Tiedot tallennetaan Helsingin yliopiston e-lomakejärjestelmään. Tietoja ei luovuteta muille, pääsy järjestelmään on suojattu salasanoin.

Sähköpostilistat

Lahden Yliopistokampuksen koordinaatioyksikön työntekijöillä on joitakin word-muotoisia sähköpostilistoja. Tietoja käytetään tiedotettaessa Lahden Yliopistokampuksen tapahtumista. Sähköpostiosoitteet on kerätty julkisilta verkkosivuilta. Tiedot tallennetaan Helsingin yliopiston yhteiskäytössä olevalle verkkoasemalle. Tietoja ei luovuteta muille, pääsy järjestelmään on suojattu salasanoin.

Valokuvat

Lahden Yliopistokampujksella on käytössä valokuva-arkisto, jossa on kuvia erilaisista tilaisuuksista ja tapahtumista. Jotkut kuvista on tallennettu kuvan kohteena olevan henkilön mukaan. Kuvat tallennetaan Helsingin yliopiston  yhteiskäytössä olevalle verkkoasemalle. Kuvia ei luovuteta muille, pääsy järjestelmään on suojattu salasanoin.

Tarkastus- ja korjausoikeus omiin tietoihin

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu.

Rekisteröidyllä on myös oikeus pyytää rekisterinpitäjää korjaamaan tiedoissaan oleva virhe sekä poistamaan rekisteristä tarpeeton tieto.

Tarkastus- tai korjauspyyntö tulee lähettää kirjallisesti.

Muutosten tekeminen sekä rekisteristä ja jakelulistasta poistuminen onnistuu ilmoittamalla asiasta yhteyshenkilöille tai osoitteeseen info (at) lahdenyliopistokampus.fi tai uutiskirjeen osalta uutiskirjeen lopussa olevista asetuksista.

Yhteyshenkilöt

Asiantuntija Mari Merenluoto, mari.merenluoto@lahdenyliopistokampus.fi

Asiantuntija Kaisa Vuorivirta, kaisa.vuorivirta@lahdenyliopistokampus.fi