LAHDEN YLIOPISTOKAMPUS

Lahden Yliopistokampus

Lahden Yliopistokampuksella toimivat Helsingin yliopisto ja LUT-yliopisto muodostavat yli 250 asiantuntijan lahtelaisen tiedeyhteisön, joka tekee monialaista, kansainvälisen tason tutkimusta ja antaa kattavasti opetusta tutkintokoulutuksesta tiedekasvatukseen. Yliopistokampus toimii vuorovaikutuksessa ympäröivän yhteiskunnan kanssa ja edistää toiminnallaan alueen kehittymistä.

Toiminta on keskittynyt Niemen kampukselle, jossa sijaitsevat Helsingin yliopiston, LUT-yliopiston, Lahden Yliopistokampuksen koordinaatioyksikön ja LAB-ammattikorkeakoulun tilat.

Yliopistokampuksen yhteistyöstä vastaavat ohjausryhmä ja johtoryhmä. Lahden Yliopistokampuksen koordinaatioyksikkö edistää käytännön yhteistyötä, jota toteutetaan lisäksi asiantuntijaryhmissä.

Lahden Yliopistokampuksen strategia

Vuonna 2023 julkaistun ”Vahvempia yhdessä” -strategian visiona on luoda kestäviä ekosysteemejä ja synergiaa yhteistyöllä. Strategisia keinoja on kolme: yliopistojen läheinen ja innovatiivinen yhteistyö, sitoutuminen pitkäkestoiseen kumppanuuteen sidosryhmien kanssa sekä aktiivinen osallistuminen alueella käytävään keskusteluun.

Tutustu strategiaan

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja tilaa uutiskirje:

Facebook     Twitter     Instagram     Tilaa uutiskirjeemme

 

Avainlukuja vuodelta 2023

Henkilökunta: 287

Toiminnan kokonaisvolyymi: 22 miljoonaa

TKI-hankkeiden volyymi: 6,3 miljoonaa

Tutkimusjulkaisua

Yritystä joiden kanssa yhteistyötä

Valmistunutta maisteria tai diplomi-insinööriä

Valmistunutta tohtoria

Täydennyskoulutusopiskelijaa

LAHDEN YLIOPISTOKAMPUS

Niemen kampus
Niemenkatu 73 (B-osa), 15140 Lahti
Mukkulankatu 19, 15210 Lahti
info(at)lahdenyliopistokampus.fi

Yhteystiedot

Facebook Twitter  Instagram