Lahti – sinunkin kaupunkisi? (click here for English version)

Lahti on kehittyvä yliopistokaupunki ja Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021. Lahti on edelläkävijä hiilineutraaliudessa ja kaupungissa on monia kiinnostavia yrityksiä.

Voisiko Lahden seudulta löytyä sinulle hyvä yrityskumppani gradun tekoon?

Tarjoamme 500 e starttirahaa gradun tekoon maisterivaiheen opiskelijoille. Edellytyksenä on, että maisterintutkielmaa suunnitellaan ja startataan yhteistyössä Lahden seudun yrityksen tai organisaation kanssa tai opinnäytetyö on jotenkin muuten hyödyllinen seutukunnalle.

Starttiraha on tarkoitettu opinnäytetyön suunnitteluun ja kontaktointivaiheeseen.  Sen aikana ei ole tarkoitus saada gradua tehtyä, vaan saada se buustattua alkuun, lahtelaisella twistillä!

Rahoitusta voi käyttää esim. matkoihin Lahteen, yrityskontaktointityöhön, suunnitteluun. Tarvittaessa Lahden Yliopistokampuksesta saat apua yhteistyökumppaneiden löytymiseen.

Hakemukset

Täytä oheinen lomake ja lähetä se 2.3.2022 mennessä https://www.lyyti.fi/questions/6f67df137e

Päätös starttirahasta tulee viimeistään 15.3. sähköpostitse. Jos hakemuksia tulee runsaasti, pidätämme oikeuden valita parhaimmat hakemukset.

Seuraava haku syyskuussa 2022.

Jos sinulle myönnetään starttiraha niin teemme sinusta jossain vaiheessa jutun Lahden Yliopistokampuksen nettisivuille, sosiaalisen median kanaviin ja uutiskirjeeseen.

Yhteystiedot

asiantuntija Kaisa Vuorivirta, Lahden Yliopistokampus
kaisa.vuorivirta@lahdenyliopistokampus.fi,
+358 50 316 0528

pääsihteeri Minna-Maija Salomaa, Lahden Yliopistokampus
minna-maija.salomaa@lahdenyliopistokampus.fi,
+358 50 595 8953

Lahden Yliopistokampuksella toimivat Helsingin yliopisto ja LUT-yliopisto muodostavat noin 200 asiantuntijan lahtelaisen tiedeyhteisön, joka tekee monialaista, kansainvälisen tason tutkimusta ja antaa kattavasti opetusta tutkintokoulutuksesta tiedekasvatukseen. Yliopistokampus toimii vuorovaikutuksessa ympäröivän yhteiskunnan kanssa ja edistää toiminnallaan alueen kehittymistä.