Click here for English version

Lahti – sinunkin kaupunkisi?

Lahti on kehittyvä yliopistokaupunki ja v. 2021 eurooppalainen ympäristöpääkaupunki.  Lahti on edelläkävijä hiilineutraaliudessa ja kokeilee innovatiivisesti esim. henkilökohtaista päästökauppaa. Lahteen on sijoittuneena monia kiinnostavia yrityksiä, myös kiertotalouden alalta.  https://greenlahti.fi/

Voisiko Lahden seudulta löytyä sinulle hyvä yrityskumppani gradun tekoon?

Tarjoamme 500 e starttirahaa gradun tekoon maisterivaiheen opiskelijoille. Edellytyksenä on,  että gradua suunnitellaan ja startataan  yhteistyössä Lahden seudun yrityksen tai organisaation kanssa.

Starttiraha on tarkoitettu opinnäytetyön suunnitteluun ja kontaktointivaiheeseen.  Sen aikana ei ole tarkoitus saada gradua tehtyä, vaan saada se buustattua alkuun, lahtelaisella twistillä!

Rahoitusta voi käyttää esim. matkoihin Lahteen, yrityskontaktointityöhön, suunnitteluun. Lahden Yliopistokampus voi tarjota apuaan kontaktointityöhön.

Hakemukset marraskuussa

Tee lyhyt, vapaamuotoinen hakemus Lahden Yliopistokampukselle. Hakemuksessa on hyvä olla seuraavat asiat:

  • Koulutusohjelma ja opinnäytetyösi vaihe, arvioitu valmistumisaika
  • Mitä aihepiiristä ja/tai teemasta haluaisit tehdä opinnäytetyösi?
  • Miten aiheesi voisi liittyä Lahden seutuun, millainen yritys voisi olla kiinnostunut olemaan gradusi aiheena?
  • Oletko jo kontaktoinut jotain yritystä/organisaatiota? Jos et, niin mikä on kontaktointisuunnitelmasi.
  • Muutaman lauseen kuvaus siitä, miten aikoisit graduasi edistää Lahti-yhteistyönä, jos saat starttirahan.

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 12.11. ja päätös starttirahasta tulee viimeistään 19.11. Raha maksetaan v. 2020 puolella, mutta itse työ voi alkaa joko loppuvuodesta 2020 tai vasta vuonna 2021.

Yhteystiedot

Lisätietoja ja hakemukset: pääsihteeri Minna-Maija Salomaa

minna-maija.salomaa@lahdenyliopistokampus.fi, p. 0505958953

Lahden Yliopistokampuksella toimivat Helsingin yliopisto ja LUT-yliopisto muodostavat noin 200 asiantuntijan lahtelaisen tiedeyhteisön, joka tekee monialaista, kansainvälisen tason tutkimusta ja antaa kattavasti opetusta tutkintokoulutuksesta tiedekasvatukseen. Yliopistokampus toimii vuorovaikutuksessa ympäröivän yhteiskunnan kanssa ja edistää toiminnallaan alueen kehittymistä.