Päijät-Hämeen LUMA-keskus järjesti viime viikolla verkostoillan, jonka aikana keskusteltiin sähköisistä oppimateriaaleista sekä opetuksen sähköistämisestä.

"Esiintyjä"

Päijät-Hämeen LUMA-keskuksen verkostoilta keräsi yhteen alueen innoikkaita LUMA-verkostolaisia opetuksen eri aloilta. Tilaisuus alkoi maukkaalla kahvitarjoilulla jonka lomassa keskustelua heräteltiin ja verkostoiduttiin. Opetushenkilökunta eri kouluista sai tilaisuuden tutustua toisiinsa ja sekä tilaisuuden jakaa ajatuksia uudesta opetussuunnitelmasta ja sähköistyvästä opetuksesta.

Johannes Pernaa e-Opista johdatti aiheeseen oppikirjailijoiden ja opetusmateriaalin tuottajien näkökulmasta. Esitys herätti mielenkiintoa ja toi esille samankaltaisia huolia, joita myös koulumaailmassa on huomattu. 

Päijät-Hämeen LUMA-keskuksen johtaja Jarkko Lampiselkä piti mielenkiintoisen puheenvuoron eri luma-aineiden sähköistämisestä ja sähköisistä opetusmenetelmistä.

Illan aikana virisi mielenkiintoisia keskusteluja, joita olisi voinut jatkaa vaikka koko illan! Keskustelut jatkunevat seuraavassa verkostoillassa!

Kiitos kaikille osallistujille!

Jos Sinulle heräsi mielenkiinto liittyä PH LUMA-keskuksen verkoston sähköpostilistalle saadaksesi ensimmäisenä tietoa alueen tapahtumista, ole yhteydessä: kirsi.lindqvist(a)helsinki.fi tai noora.kivikko(a)helsinki.fi.

"Esiintyjä"