Kerro näkemyksesi kestävistä ruokavalinnoista, elintarvikkeiden ostovalinnoista ja lähiruokatuotteista. Vastauksesi auttavat Päijät-Hämeen maakunnan elintarvikeyrityksiä kehittämään maukkaita, terveellisiä ja vastuullisia uutuustuotteita.

Kyselyn toteuttaa Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellinen tiedekunta. Kysely on osa Päijät-Hämeen liiton rahoittamaa Kuluttajanäkemykset kestävien ruokatuotteiden kehityksen vauhdittajana -hanketta.

Juuri sinun mielipiteesi on tärkeä. Kyselyn pääkohderyhmänä ovat Päijät-Hämeessä asuvat yli 18-vuotiaat kuluttajat. Myös maakunnassa työskentelevät, mökkeilevät tai muuten vierailevat kuluttajat voivat vastata. Kyselyyn vastaaminen kestää alle 10 minuuttia. Kysely on avoinna 15.6.2024 saakka.

Vastaajien kesken arvotaan 5 kpl S-ryhmän lahjakortteja (arvo 20 euroa). Jos haluat osallistua arvontaan, lähetettyäsi vastauksesi voit siirtyä erillisestä linkistä jättämään sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoitettasi ei voida yhdistää vastaukseesi. Arvonta suoritetaan 15.6.2024 jälkeen, ja otamme yhteyttä arvonnan voittajiin.

Vastaamalla kyselyyn hyväksyt antamiesi tietojen käytön kyselytulosten yhteenvedon laadintaan. Varsinaisessa kyselyssä ei tiedustella nimeäsi eikä muita suoria tunnistetietoja. Kyselyn tulokset raportoidaan ryhmätasolla, eikä yksittäisen vastaajan tietoja voi tunnistaa ja yhdistää sinuun. Kyselyn tulokset kertyvät REDCap kyselyohjelmiston kautta tietoturvallisesti Helsingin yliopiston palvelimelle.

Linkki kyselyyn

Pääset kyselyyn tästä linkistä: https://redcap.helsinki.fi/redcap/surveys/?s=X38C3JYR34D4XNDC

Voit vastata myös puhelimellasi, pääset kyselyyn tästä QR-koodista:

Lisätietoa

Ulla Hoppu

tutkimuskoordinaattori, Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellinen tiedekunta

+358 29 415 7616

ulla.hoppu@helsinki.fi