Muotoiluinstituutin työpajan teoksista koostuva näyttely jälleen FellmanniCampuksella.

Korkeakoulukirjastossa esillä olevassa näyttelyssä on Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin graafisen suunnittelun opiskelijoiden Toisenlainen muuttunut kirja -työpajan tuotoksia.

Toisenlainen muuttunut kirja on monimediallinen taideteos, joka muuttaa kirjan alkuperäisen muodon uuteen tarkoitukseen ja olemukseen. Taiteilijakirja on harmoninen kokonaisuus muodonantoa, muotoja, sisältöjä sekä konteksteja, jossa mikään yksittäinen osa-alue ei hallitse tai ota vastuuta halutusta viestistä tai viesteistä. Toisenlainen muuttunut kirja voi olla vain lisätty teksti tai kuva kirjan sivulla tai monimuotoinen ja monimutkainen kirjaveistos, objekti. Lue lisää FellmanniCampuksen uutisesta.

Jo perinteeksi muodostunut Muotoiluinstituutin Toisenlainen muuttunut kirja –työpajan teoksista koostuva näyttely on nähtävissä FellmanniCampuksen Korkeakoulukirjaston aukioloaikoina 4.4.2016 saakka:.

ma-pe 8-20

la-su 10-16

Pääsiäisen aika (24.3. – 28.3.2016): Kiirastorstaina 24.3. Korkeakoulukirjasto FellmanniCampus suljetaan klo 18. Pääsiäisenä 25.-28.3. kaikki toimipaikat ovat kiinni.

Voit tutustua näyttelyyn myös Muotoiluinstituutin Graafisen suunnittelun blogista:

http://blogit.lamk.fi/graafinen-suunnittelu/

 

Lisätiedot myös

R i a G y n t h e r
LAMK Kehittämispalvelut
Korkeakoulukirjasto Niemi
Niemenkatu 73, 15140 Lahti

044 708 1335