Tietosuojaseloste (gradukiihdyttämö)

Hanke kerää tietoja kohderyhmästään ESR-hankkeen osallistujalomakkeilla. Henkilöiltä kerätään vain tarvittavat tiedot kuten nimi ja sähköpostiosoite ja /tai puhelinnumero sekä mahdollisesti tapahtumien yhteydessä erityisruokavaliotiedot.

Tapahtumiin ilmoittautuminen

Hanke kerää ilmoittautumisia erilaisiin tapahtumiin muun muassa e-lomakkeen kautta. Tiedot tallennetaan organisaatioiden e-lomakejärjestelmiin. Tietoja ei luovuteta muille, pääsy järjestelmään on suojattu salasanoin.

Osallistujalomakkeet

Hanke kerää osallistujista tietoja salasanoin suojattuun EURA-järjestelmään EU-sääntöjen mukaisesti.

Kuvaus-, esitys- ja tutkimuslupa

Hankkeessa otetaan kohderyhmästä kuvia ja videoita erilaisista tilaisuuksista ja tapahtumista. Osallistujilta pyydetään suostumus.

Tarkastus- ja korjausoikeus omiin tietoihin

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Rekisteröidyllä on myös oikeus pyytää rekisterinpitäjää korjaamaan tiedoissaan oleva virhe sekä poistamaan rekisteristä tarpeeton tieto.

Tarkastus- tai korjauspyyntö tulee lähettää kirjallisesti.

Muutosten tekeminen sekä rekisteristä ja jakelulistasta poistuminen onnistuu ilmoittamalla asiasta yhteyshenkilöille tai osoitteeseen info (at) lahdenyliopistokampus.fi tai uutiskirjeen osalta uutiskirjeen lopussa olevista asetuksista.

Yhteyshenkilö

Kaisa Vuorivirta
kaisa.vuorivirta@lahdenyliopistokampus.fi, p. 050 3160528