Tutustu syksyn laajaan tarjontaan sivuillamme. Tarjolla on niin avointa yliopisto-opetusta kuin täydennyskoulutustakin.

Avoimen monet mahdollisuudet

Helsingin yliopiston Avoin yliopisto, Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja Lahden kansanopisto tarjoavat laajan kattauksen kaikille avoimia opintoja.  Eri alojen opintoja voi opiskella monen eri yliopiston opinnoissa, tarjontaa on lähes kaikilta koulutusaloilta.  Helsingin avoimen yliopiston opinnot ovat verkko-opintoja, kesäyliopiston ja kansanopiston opinnot lähi- tai monimuoto-opetusta. Valitse mieleisesi ja ilmoittaudu mukaan!

Avoimen yliopiston opinnot ovat kaikille avoimia iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnot vastaavat tavoitteiltaan ja vaatimuksiltaan tutkintoon johtavaa koulutusta. Voit opiskella avoimessa yhden tai useampia opintojaksoja, oman kiinnostuksesi mukaan. Opinnot ovat maksullisia, mutta edullisia.

Tutustu Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston tarjontaan

Päijät-Hämeen kesäyliopiston tarjonta

Lahden kansanopiston tarjonta

Valtakunnallinen avoimen yliopisto-opetuksen verkko-opetustarjonta

Ikääntyvien yliopiston tarjonta Heinolan kansalaisopistossa

Koulutuskalenterimme löydät 16.8. Uusi Lahti lehden sivuilta.

Tutustu myös kaikille avoimiin opiskelutaitoiltoihin

 

Täydennyskoulutuksella uutta osaamista

Lappeenrannan teknillinen yliopisto tarjoaa Lahdessa kauppatieteellinen johtamisen pitkää täydennyskoulutusohjelmaa. Tämä KATI-ohjelma tarjoaa mahdollisuuden koulutuksen yliopistotasoiseen täydentämiseen. Ohjelma avaa osallistujilleen uusia tulevaisuuden näkymiä sekä yhteistyö- ja liiketoimintamahdollisuuksia. Opetuksella on vahva teoreettinen perusta, mutta opetusnäkökulma on käytännönläheinen. Tämä mahdollistaa opitun tiedon välittömän hyödyntämisen omassa työssä sekä helpottaa opiskelun ja työnteon yhteensovittamista.

Katso lisätietoa

Lahdessa on myös muita talouteen, hankintatoimeen, johtamiseen ja markkinointiin liittyviä opintoja tarjolla.  Katso LUTin koko täydennyskoulutustarjonta.

 

Helsingin yliopiston HY+ tarjoaa täydennyskoulutusta myös verkossa, aihealoina mm. viestintä ja mediakasvatus. Katso HY+ verkkokoulutukset

Täydennyskoulutuksen tarjonnan löydät myös ilmoituksestamme Uusi Lahti koulutusliitteessä 19.8.