Millaisia ovat tulevaisuuden liiketoiminta, työ, osaaminen ja yrittäjyys? Neljättä kertaa järjestettävässä Suomi100Forumissa keskustellaan, millaisessa Suomessa elämme seuraavien 50 vuoden aikana. Tilaisuus järjestetään MM-kisojen aikaan 2.-3.3.2017.

Millaisessa maailmassa elämme seuraavien 50 vuoden aikana?

Suomi100forum haastaa elinkeinoelämän, tutkimusmaailman ja yhteiskunnan vaikuttajat sekä yleisön pohtimaan Suomen tulevaisuuden kannalta keskeisiä kysymyksiä. Yleisö pääsee kuuntelemaan Tilannehuoneiden pöydissä käytäviä keskusteluja sekä osallistumaan niihin. Helsingin yliopisto on yksi tilannehuoneiden keskustelijoista, HY:n keskustelua johtaa kansleri Thomas Wilhelmsson.

Tilannehuone tarjoaa osallistujien käyttöön valistuneen parviälyn, jolla voidaan pohtia tulevaisuuden työ- ja liike-elämän haasteita, sparrata niitä uudenlaisella kokoonpanolla ja luoda konkreettisia näkökulmia ja ratkaisuaihioita haasteisiin vastaamiseen. Samaan aikaan on kahdessa eri pöydässä käynnissä keskustelu eri teemoista. Yleisö voi myös vaihtaa paikkaa tilannehuoneiden välillä.

Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet