Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä (PHHYKY), LAB-ammattikorkeakoulu ja LUT-yliopisto järjestävät tilapäisen koronarokotuspisteen Lahden kampuksella (Mukkulankatu 19) keskiviikkona 8.9. klo 11.00–15:00.

Rokotuspaikkana toimivat luokat D235 ja D236. Ohjaus rokotepisteelle tapahtuu kampuksen keskiovelta, Iskun ravintola-aulasta.

Koronarokote annetaan tulijoille ilman ajanvarausta ja saapumisjärjestyksessä. Rokottajilla on käytössä Comirnaty (Pfizer-BionTech) -rokote.

Rokotteita tarjotaan kaikille niille LUT-korkeakoulujen opiskelijoille, jotka sen haluavat kotipaikkakunnasta ja kansallisuudesta riippumatta.

Rokotuspisteeltä on saatavilla sekä 1. rokoteannos että 2. rokoteannos. Toinen rokote eli tehosterokote voidaan antaa aikaisintaan 6 viikkoa ensimmäisestä koronarokotuksesta.

Otathan pop up -pisteelle mukaan henkilöllisyystodistuksesi ja rokotusdokumentin (2. rokoteannoksen hakijat).

Rokote PHHYKY:n ulkopuolella asuville

Jos rokotettava tulee muualta kuin Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän alueelta eikä hänellä ole aiempia käyntejä PHHYKY:ssä, hänen henkilötietonsa kirjataan potilastietojärjestelmään paikan päällä ennen rokottamista.

Jos olet saanut 1. rokotteen muualla kuin PHHYKY:n alueella, ota rokotusdokumenttisi mukaan.

Rokote kansainvälisille opiskelijoille

Otathan passin mukaan henkilöllisyyden tarkistamista varten. Kirjoita myös Suomen osoitteesi ja puhelinnumerosi valmiiksi paperille tietojen kirjaamisen nopeuttamiseksi. Kansainvälisten opiskelijoiden henkilötiedot kirjataan järjestelmään paikan päällä. Muualla kuin Suomessa saadusta 1. rokotuksesta tulee olla sähköinen tai tulostettu dokumentti.