Opiskelijat voivat suorittaa yrityksissä opiskeluun kuuluvia harjoittelujaksoja tai tehdä opinnäytetyön yritykselle. Opiskelijoiden osaamista voi hyödyntää myös opiskelijaprojektien muodossa. Yhteistyön tarkoitus on tuottaa lisäarvoa yritykselle: tuoda uusia näkökulmia työhön ja  uutta osaamista yritykselle. Samalla mahdollistuu opiskelijalle oppiminen aidossa oppimisympäristössä ja kasvaminen oman alan tulevaisuuden osaajaksi.

Aarresaari-palvelun paikkavälitys tarjoaa tehokkaan tavan kohdistaa oma työpaikkailmoitus, harjoittelupaikkatarjous tai opinnäyteaihe yliopistojen opiskelijoille tai vastavalmistuneille työnhakijoille. Yhdellä ilmoituksella saat käyttöösi 13 yliopiston välityskanavat – voit kohdistaa ilmoituksen laajasti kaikille tai haluamiisi yliopistoihin. Hakua voi suunnata myös eri koulutusalojen opiskelijoille – muista myös yliopistojen kansainväliset tutkinto-opiskelijat.

LUT-yliopisto ja Helsingin yliopisto käyttävät aktiivisesti Aarressaari-palvelua. Palveluun viedyt paikat näkyvät yliopistojen omilla sivuilla, ja niitä markkinoidaan aktiivisesti opiskelijoille.

 

Ilmoita siis oma työpaikkasi tai opinnäytetyöpaikkasi https://www.aarresaari.net/ty%C3%B6nantajalle

Katso myös muita yliopistojen tarjoamia palveluita ja mahdollisuuksia https://www.lahdenyliopistokampus.fi/palvelut/