Marjatta ja Eino Kollin säätiön ja LUT-yliopiston perustaman Metsä360-tunnustuspalkinnon avulla nostetaan esiin metsiemme jalostusarvon kasvuun tähtääviä tekoja. Vuoden 2021 palkintoehdokkaiden etsintä on käynnissä ja voittaja julkistetaan marraskuussa.

Metsä360-tunnustuspalkinto on osa LUT-yliopiston ja Kollin säätiön laajamittaista yhteistyötä, jolla tähdätään suomalaisen metsän jalostusasteen kasvattamiseen ja vastuullisen biotalouden kasvun tukemiseen. Palkinnon arvo on 30 000 euroa ja sen rahoittaa Kollin säätiö.

Palkinto jaetaan innovaatiolle, ratkaisulle tai teolle, joka osaltaan vahvistaa metsän asemaa suomalaisen hyvinvoinnin kulmakivenä.

Metsä360-kilpailu kutsuu myös lukiot, 2. asteen metsäoppilaitokset ja partiolaiset tuomaan esiin metsän arvoa

LUT-yliopisto yhteistyössä Marjatta ja Eino Kollin säätiön kanssa järjestää lukiolaisille, 2. asteen metsäalan opiskelijoille sekä Suomen Partiolaisille suunnatun kilpailun, jonka avulla kannustamme nuoria tutustumaan metsiin, niiden merkityksiin ja mahdollisuuksiin, sekä ideoimaan tulevaisuuden ratkaisuja.

Lisätietoa kilpailusta: https://www.lut.fi/metsa360/kilpailu

Lue koko uutinen LUTin nettisivuilta osoitteesta https://www.lut.fi/uutiset/-/asset_publisher/h33vOeufOQWn/content/metsa360-palkinnon-ehdokkaiden-etsinta-on-alkanut-%E2%80%93-metsan-jalostusasteen-nostoa-vauhdittava-tunnustus-jaetaan-jalleen-marraskuussa