Englanninkielisten ohjelmien hakuaika alkoi 2.12. ja suomenkielisten, mukaanlukien Lahdessa toteutettava TUDI-ohjelma, alkaa 2.1.2014.

Lappeenrannan teknillisen yliopiston (Lappeenranta University of Technology, LUT) diplomi-insinöörien ja kauppatieteiden maisteriohjelmien englanninkielisten ohjelmien hakuaika alkaa 2.12.1013 ja suomenkielisten ohjelmien hakuaika alkaa 2. tammikuuta 2014. Hakuaika maisteriohjelmiin päättyy 27. helmikuuta.

LUT tarjoaa monipuolisia suomen- ja englanninkielisiä opiskelumahdollisuuksia tekniikan ja talouden aloilla hakijoille, joilla on jo esimerkiksi kauppatieteen kandidaatin, tradenomin, opisto-insinöörin tai amk-insinöörin tutkinto.

Kymmenen englanninkielistä maisteriohjelmaa

LUT on kansainvälinen yliopisto Suomessa. Ohjelmavalikossamme on tarjolla useita englanninkielellä opetettavia Master´s -ohjelmia. Kaikkiin LUT:n englanninkielisiin maisteriohjelmiin voivat hakea sekä suomalaiset että kansainväliset opiskelijat.

Kauppatieteissä englanninkielisiä maisteriohjelmia on neljä. Kansainvälisessä ohjelmassa voi opiskella kansainvälistä markkinointia (MIMM), rahoitusta (MSF), hankintojen johtamista (MSM) sekä kansainvälistä liiketoimintaa strategian, innovaatioiden ja kestävyyden näkökulmista (MSIS). MIMM ja MSIS -ohjelmissa on myös mahdollisuus opiskella kaksoistutkinto LUT:n yhteistyöyliopistoissa.

Tekniikan alalla voi hakea opiskelemaan englanninkielisiin kemian, energian ja konetekniikan sekä matematiikan ja fysiikan, tietotekniikan maisteriohjelmiin ja tuotantotalouden innovaatio- ja teknologiajohtamiseen keskittyvään maisteriohjelmaan.

Kymmenen suomenkielistä maisteriohjelmaa

Tammikuussa käynnistyy tekniikan alalla haku suomenkielisiin energia-, kemian-, kone, sähkö- ja ympäristötekniikan DI-ohjelmiin (AIMO), tuotantotaloudessa yrittäjyyden DI-ohjelmaan ja tietojohtamisen ja informaatioverkostojen ohjelmaan sekä Lahdessa toteutettavaan TUDI-ohjelmaan.

Kauppatieteissä suomenkieliseen maisterivaiheen koulutukseen voi tammikuussa hakea laskentatoimen ja tietojohtamisen ja johtajuuden maisteriohjelmiin. Tekniikan maisteriohjelmista valmistutaan diplomi-insinööriksi ja kauppatieteiden maisteriohjelmista kauppatieteiden maisteriksi.

Suomenkielisistä ohjelmista tietojohtamisen ohjelmat, yrittäjyyden DI-ohjelma, Lahden tuotantotalouden ohjelma (TUDI) sekä tekniikan DI-ohjelmat (AIMO) ja englanninkielisistä ohjelmista konetekniikan maisteriohjelman pakkaustekniikan pääaine soveltuu työn ohessa opiskeltaviksi.

Kevään yhteishaku alkaa 4.3.2014

Myöhemmin keväällä on hakuaika pääasiassa nuorille ylioppilaille suunnatuissa tekniikan ja kauppatieteellisen koulutuksen yhteisvalinnoissa sekä muutamissa LUT:n omissa erillisvalinnoissa. Tämä hakuaika on 4.3 – 3.4.2013.

Lisätietoja: Hakupalveluiden päällikkö Mari Trinidad puh 040 766 1710 mari.trinidad(at)lut.fi

www.lut.fi

Lahdessa toteutettavasti TUDI-koulutuksesta tiedotetaan erikseen tammikuun alussa.
Lisätietoja Heidi Passila heidi.passila(at)lut.fi tai www.lut.fi/tudi