Yrityksistä mukaan lähtevät tänä syksynä Viking Malt, Osuuskauppa Hämeenmaa, Muovijaloste sekä Ilme. Lue lisää https://lahtiventureprogram.com/
Sivustolta löydät tarkempaa tietoa myös mukaan lähtevistä yrityksistä ja heidän heittämistä haasteista.

Lahti Venture Program on kahden kuukauden ohjelmamuotoinen opintokokonaisuus, jonka aikana monialaiset opiskelijatiimit etsivät ja kehittävät ratkaisuja alueen yritysten liiketoimintahaasteisiin. Opintokokonaisuuden aikana opiskelijat saavat sparrailua ja koulutusta niin alueen yritysten edustajilta kuin yrittäjyyden asiantuntijoidenkin tahoilta. Ohjelman aikana perehdytään liiketoiminnan eri osa-alueisiin aina liikeidean muodostuksesta asiakastarpeiden kartoitukseen ja idean kaupallistamiseen.

Ohjelma huipentuu joulukuussa Best Business Concept -kilpailuun, josta kärkiyritykset valitsevat parhaat ideat jatkamaan yhteistyötä kanssaan. Voittajajoukkueelle on luvassa rahallinen palkkio, jonka lisäksi opiskelijoille voi avautua harjoittelu/työpaikkoja yrityksissä.

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille huikean tilaisuuden luoda kontakteja ja verkostoja alueen kärkiyrityksiin, rakentaa tulevaisuuden polkua työelämään ja kehittää omaa liiketoimintaosaamista.

Ohjelman laajuus on 5 opintopistettä. Ohjelman toteutuskieli on englanti. Ohjelma on suunnattu Lahden ammattikorkeakoulun, Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Helsingin yliopiston opiskelijoille.

Hae ohjelmaan linkin kautta: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/89259/lomake.html

Ohjelman hakuaika päättyy 30.9.2018. Ohjelmaan valituille opiskelijoille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja:

Lahden Yliopistokampus / Helsingin yliopisto
Kaisa Vuorivirta, asiantuntija
puh. +358 (0)50 316 0528, kaisa.vuorivirta@lahdenyliopistokampus.fi