Uusi nimi kertoo uudistuneesta toiminnasta.

– Yliopistojen uuden lukuvuoden myötä vaihdoimme Lahdessa nimemme ja uudistimme samalla ilmeemme. ”Lahden Yliopistokampus” korvaa aikaisemmin käyttämämme nimen ”yliopistokeskus”. Haluamme kertoa, että yliopistoilla on Lahdessa yhteinen kampus, jolla ne tekevät monitieteistä ja tieteidenvälistä tutkimusta sekä tarjoavat yliopisto-opetusta. Uskomme siihen, että yhdessä ja voimia kokoamalla saamme aikaan enemmän kuin vain yksittäisiin etäpisteisiin keskittymällä, toteaa Lahden Yliopistokampuksen pääsihteeri Senja Jouttimäki.

– Tahdomme olla mukana rakentamassa osaavaa, elinvoimaista ja hyvinvoivaa Lahtea sekä koko Päijät-Hämettä. Työtämme ohjaavia avainasioita ovat kestävä kehitys, käyttäjälähtöisyys ja hyvä vuorovaikutus ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Tavoitteenamme on entisestään vahvistaa työelämäyhteyksiä sekä tuoda esille tutkimustietoa ja lisätä keskustelua tieteestä ja sen merkityksistä.

– Kampus tarkoittaa ensisijaisesti toimintaa eli tutkimusta ja opetusta sekä kehittämistoimia, ei niinkään organisaatioita tai rakennuksia. Lahden Yliopistokampuksella on kolme osoitetta, mutta lisäksi meitä yliopistolaisia voi tavata useissa paikoissa ja monenlaisissa yhteyksissä, eri puolilla Lahtea ja maakuntaa. Yhä enemmän meidän kanssamme voi myös asioida ja opiskella tietoverkon välityksellä.

Tutustu myös uuteen esitteeseen! Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja tulevasta lukuvuodesta, ota yhteyttä:

Senja Jouttimäki
Lahden Yliopistokampuksen pääsihteeri p. 050 595 8953

Lahden Yliopistokampuksen koordinaatioyksikössä sinua palvelevat myös

Anne Antila, viestintäsuunnittelija p. 050 406 2648

Marja-Terttu Lounavaara, suunnittelija p. 050 321 3333

sähköposti etunimi.sukunimi@lahdenyliopistokampus.fi