Jo yhdeksättä kertaa järjestettävä Lahden tiedepäivä esittelee alueella tehtävää tutkimusta noin 40 esityksen voimin. Tervetuloa Fellmanniaan 29.11.2011!

Lahden tiedepäivän ohjelma on valmistunut – esillä monipuolista tutkimustoimintaa

Suurelle yleisölle suunnatussa Lahden tiedepäivässä nostetaan perinteisesti esille useita ajankohtaisia, tutkimuksellisesti ja yhteiskunnallisesti merkittäviä paikallisia aiheita.

Päivä tarjoaa hyvän otoksen Päijät-Hämeen alueella tehtävän tutkimus- ja kehitystyön tuloksista sekä monipuolisen katsauksen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen toimintaan ja aluevaikuttavuuteen.

Tiedepäivän ohjelmasta voi jokainen poimia sisältöä oman kiinnostuksensa mukaan. Aihepiirit liikkuvat ympäristöasioista innovaatiotoimintaan, hyvinvoinnista luoville aloille ja viestintään. Englanninkielinen, kansainvälinen rinnakkaissessio käsittelee ympäristöestetiikan kysymyksiä. Päivän esitykset ovat alueen arjessa kiinni ja useat niistä ovat myös kiinnostavalla tavalla monitieteisiä. Paikkana toimiva Fellmannia tarjoaa uusia toteutusmahdollisuuksia – oppiminen ja muuttuvat oppimisympäristöt onkin yksi tämänvuotisista teemoista.

Lahden tiedepäivän tuottavat yhteistyössä Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Lahden ammattikorkeakoulu ja Lahden yliopistokeskus.

Lue lisää sivulta Lahden tiedepäivä