Lahden tiedepäivä on kaikille avoin ja maksuton tiedetapahtuma. Tapahtuma on suunnattu suurelle yleisölle, korkeakoulujen sidosryhmille ja päijäthämäläiselle tiedeyhteisölle. Sen tarkoituksena on tuoda esille Päijät-Hämeen alueella tai alueesta tehtävän tutkimus- ja kehitystyön tuloksia ja merkitystä alueelle. Abstraktihaku on auki 8.9.2024 asti.

Lahden tiedepäivä antaa mahdollisuuden tutustua alueella vaikuttavaan tutkimukseen ja kehittämistyöhön sekä esittää omaa tutkimusta/kehittämistyötä ja sen tuloksia uudenlaiselle kohdeyleisölle. Lisäksi tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua alueella.

Tiedepäivään voi hakea mukaan tieteellisen esityksen, posterin tai kokonaisen oman session muodossa. Kaikki abstraktit jätetään saman lomakkeen kautta.

Tiedepäivä on Päijät-Hämeen suurin monitieteinen tiedetapahtuma, joka kerää paikalle vuosittain satoja osallistujia. Tapahtuman saavuttaman suosion ja sen tavoitteiden vuoksi esitysten määrään kiinnitetään tänä vuonna erityistä huomiota.

Lahden tiedepäivä järjestetään 12.11.2024 klo 9–16 Niemen kampuksella (Mukkulankatu 19, 15210 Lahti).

Tapahtuman järjestävät LUT-yliopisto, LAB-ammattikorkeakoulu, Helsingin yliopisto, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Vierumäen kampus ja Päijät-Hämeen hyvinvointialue. Tapahtumaa koordinoi Lahden Yliopistokampus.

Hae mukaan

Tutustu abstraktipyyntöön Lahden tiedepäivän sivuilla: www.lahdentiedepaiva.fi

tai

Lataa abstraktipyyntö tästä

Lisätietoa

Kaisa Vuorivirta
Lahden Yliopistokampus
+358 50 316 0528                                          ,
kaisa.vuorivirta@lahdenyliopistokampus.fi