Tiedeseminaari tavoittaa laajan yleisön hyvän yhteistyön ansiosta.

Lahden kaupungin myöntämän tunnustuksen perusteluissa todetaan, että tiedepäivä tuo esille Päijät-Hämeen alueella tehtävän tutkimus- ja kehitystyön laajaa kirjoa. Tämä työ on osa alueen elinkeinoelämän ja ihmisten hyvinvoinnin edistämistä. Tiedepäivä tarjoaa vuosittain hyvän otoksen Päijät-Hämeen alueella tehtävän tutkimus- ja kehitystyön tuloksista. Tiedepäivän osallistujat saavat monipuolisen katsauksen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen toimintaan sekä aluevaikuttavuuteen.

Lahden yliopistokeskuksen, Lahden ammattikorkeakoulun ja Haaga-Helia -ammattikorkeakoulun Vierumäen yksikön yhdessä toteuttama Lahden tiedepäivä järjestettiin tänä vuonna 10. kerran.

Kymmenet tutkijat osallistuvat Lahden tiedepäivään joka vuosi talkooperiaatteella ja haluavat tuoda työnsä tuloksia tiedeyhteisön sekä alueen tieteestä kiinnostuneen yleisön tietoisuuteen.

Lisätietoja sekä aikaisemmin palkitut : Lahden kaupungin tiedote

ja pääsihteeri Senja Jouttimäki, Lahden yliopistokeskus, puh. 050 5958 953

Kuvassa palkinnon vastaanottaneet tutkimusjohtaja Ilkka Väänänen (Lahden ammattikorkeakoulu) ja johtaja Juha-Pekka Liljander (Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia, Lahti).

"Lahden