Vappuna 1.5. kirjasto on suljettu mutta ennen vappua 27.4. on mahdollisuus kuulla avoimesta tieteestä ja sen mahdollisuuksista.

Kevät huristaa eteenpäin jo huimaa vauhtia ja pian ollaan jo Vapussa. Kaikki korkeakoulukirjaston toimipisteet ovat suljettuina Vappu-maanantain 1.5, mutta jo tiistaina olemme avoinna ihan normaalisti.

Vielä ennen Vapunviettoon lähtöä on Fellmannin Kulmassa torstaina 27.4. kello 14 alkaen tarjolla pientä makeaa sekä keskustelua tieteen ja tutkimuksen avoimuuden hyödyistä. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista, joten tervetuloa mukaan! Pyrimme myös livestriimaamaan tapahtumaa joten seuraathan myös Facebook-sivujamme kyseisenä ajankohtana mikäli et paikanpäälle pääse: https://www.facebook.com/lahdenkorkeakoulukirjasto/  

Varmaan moni on jo huomannutkin Laatikkotehtaankadun puoleiseen pääaulaan ilmestyneen uutuutemme; LibCabinet mobiilikirjaston! Automaattia testaillaan kevään ajan ja liikkuvuutensa ansiosta se on mahdollista siirtää tarpeen mukaan myös muualle. Hauskana erikoisuutena automaatista mainittakoon mobiililainaus puhelimella. Voit luoda helposti itsellesi mobiilitunnisteen jolloin lainaus sujuu kätevästi omalla älypuhelimella. Tervetuloa testaamaan ja lainaamaan kaapin aineistoja!

And shortly in English:

All academic Library locations are closed Monday, 1st of May.

Thursday 27th of April, you are most welcome to join us in FellmanniCampus at 2pm to talk and learn about open science and research. Coffeebread and refreshments will be also available J Please note that most of the presentations will be held in Finnish.

 

A new mobile library unit, the LibCabinet can be found from main lobby area. The LibCabinet works with our library card or with mobile identification with your smart phone