Lahti – Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 järjestää Kestävän kasvun foorumin 14.–15.9.2021 Sibeliustalossa Lahdessa. Ensimmäistä kertaa järjestettävän huipputason konferenssin aiheena on kestävän sijoittamisen ja rahoituksen vaikuttavuus. Kansainväliseen konferenssiin voi osallistua myös virtuaalisesti.

Kestävän kasvun foorumi tuo yhteen sijoittajia, tutkijoita ja muita alan huippuja keskustelemaan uusista kestävän sijoittamisen ja rahoituksen trendeistä. Tapahtumassa nostetaan esille onnistuneita investointeja ja sitä, miten kestävä rahoitus kohtaa kiertotalouden, luonnon sekä biologisen monimuotoisuuden. Konferenssissa keskustellaan myös julkisten ja yksityisten sijoituskohteiden vaikuttavuuden mittaamisesta.

Kestävän kasvun foorumin puhujia ovat mm. BlackRockin varapuheenjohtaja Philipp Hildebrand, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen sekä Suomen Pankin johtokunnan jäsen Tuomas Välimäki. Konferenssin isäntänä toimii IFRS-säätiön hallintoneuvoston ja Kestävä Lahti -säätiön puheenjohtaja Erkki Liikanen. Tapahtuman ohjelma on julkaistu ja lipunmyynti käynnistynyt.

Kestävän kasvun foorumi tarjoaa:
+Eturivin asiantuntijapuhujat
+Esimerkkejä onnistuneista investoinneista
+Globaalin megatrendin tulevaisuudennäkymät

Lisätietoja

Greengrowthforum.fi

Jussi Knuuttila
ympäristötuottaja
p. 044 482 6540
jussi.knuuttila@lahti.fi