Haemme harjoittelijaa Lahden Yliopistokampuksen koordinaatioyksikköön ajalle 15.8.-15.12.2024. Aloitusajankohdasta voidaan myös sopia erikseen.

Harjoittelija pääsee mukaan tuottamaan Lahden Tiedepäivää, alueen suurinta vuosittaista tiedetapahtumaa. Työtehtävät keskittyvät markkinointiin, viestintään, ohjelman kokoamiseen liittyviin tehtäviin sekä käytännön järjestelyihin tapahtumapäivänä. Harjoittelija osallistuu myös Lahden Yliopistokampuksen koordinaatioyksikön yleisiin tehtäviin.

Toivomme, että sinulta sujuu niin itsenäinen työskentely kuin tiimityökin. Kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä erinomainen suomen kielen taito ja hyvä englannin taito ovat työssä välttämättömiä. Arvostamme kokemusta sosiaalisessa mediassa tehtävästä markkinoinnista sekä kykyä organisoida ja toteuttaa tapahtumia. Graafisen suunnittelun taidot ovat eduksi.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan. Sinulla on mahdollisuus harjoittelussa kehittää omaa osaamistasi osana asiantuntevaa tiimiä ja korkeakoulujen verkostoja.  Saat eväitä ammatilliseen kasvuun, opit työelämän taitoja ja saat tukea työhösi tiimiltämme.

Lahden Yliopistokampuksen koordinaatioyksikkö toimii Lahdessa sijaitsevien yliopistojen, Helsingin yliopiston ja LUT-yliopiston, palveluyksikkönä. Hallinnollisesti yksikkö toimii osana Helsingin yliopistoa. Toimistomme sijaitsee Niemen kampuksella, osoitteessa Niemenkatu 73.

Harjoittelija voi olla kokoaikainen tai puoliaikainen. Kokoaikaisen harjoittelijan palkka on 1500 e/kk ja 50 % harjoittelijan palkka on 750 e/kk.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Odotamme hakemustasi viimeistään 10.5.2024 osoitteeseen
minna-maija.salomaa@lahdenyliopistokampus.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat

pääsihteeri Minna-Maija Salomaa 
minna-maija.salomaa@lahdenyliopistokampus.fi
+358 50 595 8953

asiantuntija Kaisa Vuorivirta
kaisa.vuorivirta@lahdenyliopistokampus.fi
+358 50 3160528