Haemme harjoittelijaa Lahden Yliopistokampuksen koordinaatioyksikköön ajalle 15.1-15.5.2024. Aloitusajankohdasta voidaan myös sopia erikseen.

Harjoittelija suunnittelee ja toteuttaa markkinointia, ja osallistuu tapahtumien organisointiin ja järjestelyihin, erityisesti maaliskuussa  järjestettävän ”People and Planet” kansainvälisen konferenssin toteuttamiseen. Harjoittelija osallistuu myös koordinaatioyksikön yleisiin tehtäviin: markkinointi- ja viestintätehtävät sekä avustaminen erilaissa kehittämisprojekteissa ja käytännön tehtävissä.  

Toivomme, että sinulta sujuu niin itsenäinen työskentely kuin tiimityökin. Välttämätöntä on kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hyvä englanninkielen taito on myös vaatimuksena. Toivomme sinulta osaamista somemarkkinoinnissa sekä kykyä organisoida ja toteuttaa tapahtumia.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan. Sinulla on mahdollisuus harjoittelussa kehittää omaa osaamistasi osana asiantuntevaa tiimiä ja korkeakoulujen verkostoja.  Saat eväitä ammatilliseen kasvuun, opit työelämän taitoja ja saat tukea työhösi tiimiltämme.

Lahden Yliopistokampuksen koordinaatioyksikkö on Helsingin yliopiston alla hallinnollisesti toimiva yksikkö, joka toimii Lahdessa sijaitsevien yliopistojen palveluyksikkönä. Toimistomme sijaitsee Niemen kampuksella, osoitteessa Niemenkatu 73.

Harjoittelija voi olla kokoaikainen tai puoliaikainen. Kokoaikaisen harjoittelijan palkka on 1500 e/kk ja 50 % harjoittelijan palkka on 750 e/kk.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Odotamme hakemustasi viimeistään 20.10.2023 mennessä osoitteeseen
minna-maija.salomaa@lahdenyliopistokampus.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat

pääsihteeri Minna-Maija Salomaa 
minna-maija.salomaa@lahdenyliopistokampus.fi
0505958953

asiantuntija Kaisa Vuorivirta
kaisa.vuorivirta@lahdenyliopistokampus.fi
050 316052