Kutsumme kaikki hackatonista kiinnostuvat hakemaan valmiin tiimin kesken tai yksilöinä mukaan ensimmäistä kertaa järjestettävään SMASH kansainväliseen hackatoniin. Tapahtumassa etsitään uusia, kestäviä ideoita ja ratkaisuja kansainvälisten urheilutapahtumien ja liiketoiminnan haasteisiin. Hackathon on yhteiskehittämisen tapahtuma, jonka osallistujat ratkovat annettua haastetta rajatussa aikataulussa. tarkoituksena on toimia katalysaattorina uusille aloitteille ja yhteistyölle.

SMASH Hackathonissa tiimeillä on 48 tuntia aikaa rakentaa ja esittää ratkaisuja, jotka vastaavat haasteeseen. Haasteita on kaksi ja molempien voittajat palkitsee haasteenheittäjä. Tutustu haasteisiin ja palkintoihin TÄSSÄ LINKISSÄ. Ohjelma on kaikille maksuton.

Osallistujat voivat olla asiantuntijoita, startup-yrityksiä, pk-yrityksiä tai yliopistopohjaisia ​​tiimejä. Tilaisuus on englanninkielinen ja siihen voi osallistua paikkakunnasta riippumatta.

Tämä ensimmäinen SMASH Hackathon toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa. Työskentelyn aikana tiimeillä on omat mentorit ohjaamassa ja auttamassa. 

Katso lisää ja ilmoittaudu viimeistään 14.4.2021:
https://www.smashevents.fi/content/en/20006/175351/Global%20Sustainable%20Sports%20Hackathon%202021.html