Lappeenrannan teknillisen yliopiston (LUT) Koulutus- ja kehittämiskeskuksen organisoima Controller-opintokokonaisuus toteutetaan Lahdessa jo kahdeksannen kerran.

Controller-ohjelmassa on seitsemän taloushallinnon kurssia, joista koostuu yhteensä 35 opintopistettä. Osallistuminen ei vaadi aiempia talousalan opintoja, sillä kokonaisuus alkaa perusteista ja jatkaa syventyen taloushallinnon asioihin moduuli moduulilta. Kokonaisuuteen on sisäänrakennettu kaksi liiketaloustieteen sivuainevaihtoehtoa, jotka voi hyödyntää kauppatieteellisissä opinnoissa. Myös yksittäisiin moduuleihin osallistuminen on mahdollista, täysin osallistujan omien tarpeiden ja tietojen päivitysvaateiden mukaisesti.

Nyt alkava Controller 8 -ohjelma kestää kevääseen 2012 ja se antaa osallistujalle hyvät tiedot ja taidot yrityksen taloushallinnon, laskentatoimen ja johdon päätöksenteon tueksi. Kurssille mahtuu vielä!

Lisätietoja: linkki http://developmentcentre.lut.fi/koulutukset.asp?kid=51

sekä koulutuspäällikkö Marita Rautiainen, marita.rautiainen(at)lut.fi tai koulutussihteeri Jaana Nylander jaana.nylander(at)lut.fi