ASTU-askartelutukku on Päijät-Hämeen LUMA-keskuksen ja Patinan yhteinen projekti kiertotalouden edistämiseksi. ASTUsta koulut voivat tilata ilmaista ekologista kierrätysaskartelumateriaalia ja voi tilata niin paljon kuin haluaa. ASTUun kuuluvat myös kuvalliset pdf-muodossa olevat askarteluohjeet.

Lahden kaupunki lakkauttaa Patinan toiminnan, joten ASTU-tilauskanava sulkeutuu vuoden 2019 lopussa. Tilaathan nyt reilusti materiaalia, kun se on vielä mahdollista!

Materiaalit ovat ilmaisia, mutta kuljetus maksaa 10€/toimitus Lahden alueelle, 15€/toimitus Hollolan kunnan alueelle. Koululle lähetetään kuljetuksesta lasku toimituksen jälkeen sivistystoimen puolesta. Mikäli useampi opettaja koulusta innostuu tilaamaan materiaaleja, laskutetaan vain yhden toimitusmaksun verran.

Materiaalien toimitus tapahtuu Patinan puolesta ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Toimitus tapahtuu kaikille kouluille toimituspäivänä 9-15 välisenä aikana. Materiaalit toimitetaan mahdollisimman lyhyttä ajoreittiä noudattaen ja tilausten määrästä riippuen, joten tarkkaa kellonaikaa toimitukselle ei voida asettaa.

Tilauslomakkeen ”Muuta” -kohdassa voit pyytää materiaaleja, joita listassa ei lue, kuten aterimia, muovikippoja, patjanpaloja tai peltipurkkeja. Jos luokkasi haluaisi esimerkiksi tuunata puisen pöydän tai lipaston luokkatilaan, kirjoita toiveesi ”Muuta” -kohtaan. Mitä aikaisemmin tilaat erikoistavarat, sitä varmemmin myös saat ne.

Seuraavat toimituspäivät:

Tilaus 15.11.2019 pe
Toimitus 29.11.2019 pe

TILAUSLOMAKE

OHJEET