Mikä ihmeen alumni? Alumnilla viitataan loppututkinnon suorittaneisiin, jotka järjestäytyneinä pitävät yhteyttä yliopistoonsa tai korkeakouluunsa ja muihin siellä valmistuneisiin. Se pohjautuu latinan sanaan alumnus eli kasvatti. Yleisesti alumnitoiminnan piiriin kuuluvat samasta yliopistosta valmistuneet sekä nykyiset ja entiset työntekijät. Helsingin yliopistolla ja LUT-yliopistolla on molemmilla aktiivista alumnitoimintaa.

Helsingin yliopiston uusi Alumni Hub on Helsingin yliopiston alumneille suunnattu vuorovaikutteinen sivusto, jossa alumnit voivat helposti keskustella ja verkostoitua keskenään, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin sekä löytää vain alumneille tarkoitettuja etuja ja palveluita.

Alumni Hub mahdollistaa myös alueellisen toiminnan ja yhteydenpidon. Kun rekisteröidyt Alumni Hubiin, löydät sieltä myös ryhmän Lahden seudun alumnit (verkostoidu – muut ryhmät). Sieltä saat ajankohtaista tietoa mm. alueellisista tapahtumista.

Lue lisää ja ilmoittaudu maksutta mukaan

LUT-yliopistolla on aktiivista toimintaa omille alumneilleen. Alumnitoiminta on yksinkertaisimmillaan sitä, että yliopisto pitää yhteyttä omiin valmistuneisiin opiskelijoihinsa, ottaa heidät mukaan toimintaansa ja tarjoaa mahdollisuuksia verkostoitua muiden alumnien kanssa. Yliopiston alumnitoimintaan ei ole jäsenmaksuja, vaan kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen.

Tutustu ja lue lisää https://www.lut.fi/alumnit