Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lahti Venture Program

3.10. - 28.11.

Lahti Venture Program on koulutusohjelma, joka tuo jo kahdeksatta kertaa yhteen Lahden seudulla toimivat kärkiyritykset ja nuoret osaajat.

Ohjelma on kahden kuukauden ohjelmamuotoinen opintokokonaisuus, jonka aikana monialaiset opiskelijatiimit etsivät ja kehittävät ratkaisuja alueen yritysten liiketoimintahaasteisiin. Opintokokonaisuuden aikana opiskelijat saavat sparrailua ja koulutusta niin alueen yritysten edustajilta kuin yrittäjyyden asiantuntijoidenkin tahoilta. Ohjelman aikana perehdytään liiketoiminnan eri osa-alueisiin aina liikeidean muodostuksesta asiakastarpeiden kartoitukseen ja idean kaupallistamiseen.

Ohjelma huipentuu Best Business Concept -kilpailuun, josta kärkiyritykset valitsevat parhaat idea. Voittajajoukkueelle on luvassa rahallinen palkkio. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille tilaisuuden luoda kontakteja ja verkostoja alueen kärkiyrityksiin, rakentaa tulevaisuuden polkua työelämään ja kehittää omaa liiketoimintaosaamista.

Yrityksille ohjelma tuo uusia ideoita, mahdollisia tulevaisuuden työntekijöitä sekä auttaa verkostoitumaan alueen korkeakoulujen kanssa.

Ohjelman laajuus on 5 opintopistettä ja sen toteutuskieli on englanti. Ohjelma on suunnattu kaikille alueen korkeakouluopiskelijoille.

Ohjelman hakuaika on toukokuusta syyskuulle, lisätiedot www.lahtiventureprogram.com.

Kuvassa viime vuoden voittajat Luhta/Rukka tiiminsä kanssa.

Lisätietoja:

Lahden Yliopistokampus
Kaisa Vuorivirta, asiantuntija
puh. +358 (0)50 316 0528, kaisa.vuorivirta@lahdenyliopistokampus.fi

Tiedot

Alkaa:
3.10.
Loppuu:
28.11.

Tapahtumapaikka

Mukkulankatu 19
Mukkulankatu 19 + Google Map