LUODE-hanke

Tietosuojaseloste

LUODE-hanke kerää tietoja kohderyhmästään osallistujalomakkeilla. Useinmiten henkilöiltä kerätään vain tarvittavat tiedot kuten nimi ja sähköpostiosoite ja /tai puhelinnumero sekä mahdollisesti tapahtumien yhteydessä erityisruokavaliotiedot.

Tapahtumiin ilmoittautuminen
LUODE-hanke kerää ilmoittautumisia erilaisiin tapahtumiin muun muassa e-lomakkeen kautta. Tiedot tallennetaan hankkeeseen osallistuvien organisaatioiden e-lomakejärjestelmiin. Tietoja ei luovuteta muille, pääsy järjestelmään on suojattu salasanoin.

Osallistujalomakkeet
LUODE-hanke kerää osallistujista tietoja salasanoin suojattuun EURA-henkilötietojärjestelmään EU-sääntöjen mukaisesti.

Kuvaus-, esitys- ja tutkimuslupa
LUODE-hankkeessa otetaan kohderyhmästä kuvia, kuvataan videoita erilaisista tilaisuuksista ja tapahtumista sekä tehdään tutkimusta ja kerätään siihen liittyvää materiaalia. Osallistujilta pyydetään suostumus erillisellä lomakkeella. Kuvia, videoita ja tutkimushaastatteluja tai -kyselyjä ei luovuteta muille, pääsy järjestelmään on suojattu salasanoin.

Tarkastus- ja korjausoikeus omiin tietoihin
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Rekisteröidyllä on myös oikeus pyytää rekisterinpitäjää korjaamaan tiedoissaan oleva virhe sekä poistamaan rekisteristä tarpeeton tieto. Tarkastus- tai korjauspyyntö tulee lähettää kirjallisesti. Muutosten tekeminen sekä rekisteristä ja jakelulistasta poistuminen onnistuu ilmoittamalla asiasta yhteyshenkilöille tai osoitteeseen info (at) lahdenyliopistokampus.fi tai uutiskirjeen osalta uutiskirjeen lopussa olevista asetuksista.

Yhteyshenkilö
Anja Kuhalampi
anja.kuhalampi@helsinki.fi
0505880735

LAHDEN YLIOPISTOKAMPUS

Niemen kampus
Niemenkatu 73 (B-osa), 15140 Lahti
Mukkulankatu 19, 15210 Lahti
info(at)lahdenyliopistokampus.fi

Yhteystiedot

Facebook Twitter  Instagram