LUODE-hanke

Tietosuojaseloste

LUODE-hanke kerää tietoja kohderyhmästään ESR-hankkeen osallistujalomakkeilla. Henkilöiltä kerätään vain tarvittavat tiedot kuten nimi ja sähköpostiosoite ja /tai puhelinnumero sekä mahdollisesti tapahtumien yhteydessä erityisruokavaliotiedot.

Tapahtumiin ilmoittautuminen

LUODE-hanke kerää ilmoittautumisia erilaisiin tapahtumiin muun muassa e-lomakkeen kautta. Tiedot tallennetaan organisaatioiden e-lomakejärjestelmiin. Tietoja ei luovuteta muille, pääsy järjestelmään on suojattu salasanoin.

Osallistujalomakkeet

LUODE-hanke kerää osallistujista tietoja salasanoin suojattuun EURA-järjestelmään EU-sääntöjen mukaisesti.

Kuvaus-, esitys- ja tutkimuslupa

LUODE-hankkeessa otetaan kohderyhmästä kuvia ja videoita erilaisista tilaisuuksista ja tapahtumista. Osallistujilta pyydetään suostumus erillisellä lomakkeella. Hankkeessa tehdään myös tutkimusta ja kerätään siihen liittyvää materiaalia. Kuvia, videoita ja tutkimushaastatteluja tai -kyselyjä ei luovuteta muille, pääsy järjestelmään on suojattu salasanoin.

Tarkastus- ja korjausoikeus omiin tietoihin

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Rekisteröidyllä on myös oikeus pyytää rekisterinpitäjää korjaamaan tiedoissaan oleva virhe sekä poistamaan rekisteristä tarpeeton tieto.

Tarkastus- tai korjauspyyntö tulee lähettää kirjallisesti.

Muutosten tekeminen sekä rekisteristä ja jakelulistasta poistuminen onnistuu ilmoittamalla asiasta yhteyshenkilöille tai osoitteeseen info (at) lahdenyliopistokampus.fi tai uutiskirjeen osalta uutiskirjeen lopussa olevista asetuksista.

Yhteyshenkilö

Anja Kuhalampi

anja.kuhalampi@helsinki.fi

0505880735

LAHDEN YLIOPISTOKAMPUS

Niemen kampus
Niemenkatu 73 (B-osa), 15140 Lahti
Mukkulankatu 19, 15210 Lahti
info(at)lahdenyliopistokampus.fi

Yhteystiedot

Facebook Twitter  Instagram