LAHDEN YLIOPISTOKAMPUS

LATAA OHJELMA TÄSTÄ

JÄTÄ PALAUTETTA

 

Lahden tiedepäivä on 14.11. järjestettävä suuren yleisön tiedetapahtuma. Tiedepäivä tuo esille Päijät-Hämeen alueella tai alueesta tehtävän tutkimus- ja kehitystyön tuloksia ja merkitystä alueen elinkeinoelämän ja hyvinvoinnin edistämisessä.

Vuoden 2019 pääpuhujat ovat meteorologi ja projektipäällikkö Lea Saukkonen (Ilmatieteen laitos) ja professori Stephan Pflugmacher Lima (Helsingin yliopisto). Molempien aiheet liittyvät ajankohtaisiin ympäristöteemoihin. Saukkonen kysyy ovatko Suomen kesä ja talvi uhattuna muuttuvassa ilmastossamme. Pflugmacher Liman puolestaan tarkastelee ilmastotekijöiden vaikutusta mikromuovien myrkyllisyyteen.

Tiedepäivän ohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan osoitteessa https://www.lamk.fi/fi/lahden-tiedepaiva-2019/ohjelma. Sessioissa esitellään mm. kiertotalouden, muotoilun, estetiikan, ympäristötieteen ja yrittäjyyden tutkimusta sekä katsaus hyvinvointiin keskittyneen mittavan Ikihyvä-hankkeen tuloksiin.

Lahden ammattikorkeakoulun uudet tilat Mukkulankadulla tarjoavat huikeat puitteet seitsemännelletoista tiedepäivälle. Tapahtuman järjestävät Lahden ammattikorkeakoulu, Lahden Yliopistokampus ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Vierumäen kampus. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Missä: Mukkulankatu 19, 15210 Lahti. Käynti Mukkulan päädyn ovesta.

Milloin: 14.11. klo 9-16

Lisätietoa: tapahtumasivulta tai ilmari.pirkkamaa@lahdenyliopistokampus.fi tai satu.rinkinen@lut.fi

 

 
[recent_products per_page="12" orderby="menu_order" columns="0" category="" order="ASC"]

LAHDEN YLIOPISTOKAMPUS

Niemen kampus
Niemenkatu 73 (B-osa), 15140 Lahti
Mukkulankatu 19, 15210 Lahti
info(at)lahdenyliopistokampus.fi

Yhteystiedot

#lahdenyliopistokampus #UCLahti #unilut #helsinkiuni #tiedelahti #niemikampus

TILAA UUTISKIRJEEMME