Gradukiihdyttämö

Gradukiihdyttämötoiminnassa houkutellaan  tulevaisuuden osaajia, yliopisto-opiskelijoita, Lahteen tekemään lopputöitä, mutta myös töihin, opiskelemaan, asumaan.

Osana tätä toimintaa järjestämme opiskelijoille tilaisuuksia tutustua Lahden mahdollisuuksiin: vierailuja, ekskursioita, projektikursseja, eri toimijoiden yhteiskursseja, tapahtumia.

 

Tapahtumia 2019

 

Lahti Venture Program syksy 2019

 

Match Made in Lahti rekrytapahtuma yliopisto-opiskelijoille

 

VTM-messut marraskuu 2019

Olisiko teillä tarvetta valtiotieteellisen alan opinnäytetyölle? Nyt siihen olisi oiva tilaisuus. Lahden Yliopistokampuksen Gradukiihdyttämöhanke osallistuu Helsingin yliopiston opiskelijajärjestö Kannunvalajat ry:n järjestämille messuille marraskuussa. Messut kokoavat yhteen yhteiskunta-alan ammattilaiset ja opiskelijat, messuilla tapaa kymmeniä maisteriopintoja suorittavia nuoria. Opiskelijoita tavatessa heille voi vinkata myös Lahdessa olevista harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikoista!

Valtiotieteellinen tiedekuntahan kouluttaa asiantuntijoita, jotka ymmärtävät yhteiskunnallisia ilmiöitä ja osaavat asettaa ne historialliseen ja yhteiskunnalliseen kontekstiin. Maistereiksi valmistuu mm. viestinnän ammattilaisia, tilastotieteilijöitä, sosiaalitieteiden taitajia, taloustieteilijöitä.

Onko teillä mielessä joku aihe tai idea, josta haluaisitte ehkä teettää opinnäytetyön? Tai onko harjoittelijan pestiä auki lähiaikoina? Ota yhteys kaisa.vuorivirta@lahdenyliopistokampus.fi

 

Lahden tiedepäivä 14.11. Mukkulankatu 19. Esillä myös Gradukiihduyttämö.

 

Hyödyllisiä linkkejä

Apurahamahdollisuuksia Lahden seudulla

 

Aarresaari-palvelu: Etsi opinnäytetyöpaikkaa, harjoittelupaikaa tms. tai  ilmoita palvelun kautta yrityksesi aihe tai kiinnostava työpaikka/harjoittelupaikka.

 

 

 

LAHDEN YLIOPISTOKAMPUS

Niemen kampus
Niemenkatu 73 (B-osa), 15140 Lahti
Mukkulankatu 19, 15210 Lahti
info(at)lahdenyliopistokampus.fi

Yhteystiedot

#lahdenyliopistokampus #UCLahti #unilut #helsinkiuni #tiedelahti #niemikampus

Facebook Twitter  Instagram