Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yritysyhteistyö opetuksessa – miten ja miksi? Webinaari opettajille ja muille aiheesta kiinnostuneille

25.3.2021 klo 14:00 - 15:30

Yritysyhteistyössä alkuun pääseminen on joskus hankalaa ja hyvät neuvot tarpeen. Tule siis kuulolle yritysyhteistyön webinaariimme 25.3. klo 14-15.30, online (osoite toimitetaan ilmoittautuneille).

Ilmoittaudu 22.3. mennessä https://www.lyyti.in/Yritysyhteistyo_opetuksessa_webinaari_1436

Luvassa lyhyitä alustuksia aiheeseen sekä yhteistä keskustelua.  Tilaisuus on suomeksi, mutta tilaisuudessa lanseerattavat videot ovat kaksikielisiä. Tilaisuus on suunniteltu erityisesti yliopisto-opettajille, mutta kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

14-14.05 Pääsihteeri Minna-Maija Salomaa (Lahden Yliopistokampus) avaa tilaisuuden ja lanseeraa opettajien avuksi tehdyn videoklippisarjan

14.05-14.45 Yritysyhteistyö yliopisto-opetuksessa –miten yhteistyötä käytännössä tehdään ja mitä yhteistyö antaa sen osapuolille?  Lyhyt johdatus aiheeseen videoklippisarjan avulla.

Tommi Vihervaara (Aalto-yliopisto)
Tommi Vihervaara (KTM & TK) työskentelee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun yrityssuhteiden yksikössä kehittämässä opetuksen ja työelämän välistä yhteistyötä. Lisäksi hän on opettanut projektinhallintaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa. Hänen erityisalaansa ovat projektit, joissa opiskelijat toimivat yhteistyössä yritysten kanssa. Päätyönsä ohella Vihervaara kouluttaa yliopistojen, korkeakoulujen ja yritysten edustajia aiheinaan yritysyhteistyö opetuksessa ja projektin hallinta.

14.45-15.10 PK-yrityksen näkökulma yliopistoyhteistyöhön

Jouni Suonpää (Cimson Oy, Päijät-Hämeen Yrittäjät)
Jouni Suonpää on Cimson-konsernin perustaja ja luotsaa kansainvälisiä opiskelupalveluja sekä North European Business Academyn toimintaa. Cimson tuottaa mm. koulutus,- yritys- ja henkilöstöpalveluja.

15.10-15.30. Keskustelua ja ideointia

Tiedot

Päivämäärä:
25.3.2021
Aika:
14:00 - 15:30
Tapahtumaluokka: