Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhteishaku alkaa 15.3. – myös ympäristökandin haku aukeaa

15.3.2017 klo 00:00 - 5.4.2017 klo 00:00

Uusi ympäristökandin koulutusohjelma alkaa Helsingin yliopistolla syksyllä 2017. Osan kandin tutkinnon opinnoista voi suorittaa myös Lahdessa.

Ympäristötieteissä perehdytään luontoon ja ihmisen muokkaamiin ympäristöihin. Saat ymmärryksen siitä, mitkä ovat eliöiden ja ihmisen tehtävät ympäristössä ja ekosysteemeissä, sekä siitä, miten luonnonvaroja voidaan käyttää kestävästi. Opit luonnontieteitä, kuten kemiaa, biologiaa ja fysiikkaa. Osaat määritellä miten yhteiskunta pyrkii ehkäisemään ja lieventämään haitallisia ympäristömuutoksia tai sopeutumaan niihin.  

Ympäristötieteiden kandiohjelma on mukana biologian yhteisvalinnassa ja pääsykoe järjestetään toukokuun lopussa. Kandidaatiksi valmistuneilla on oikeus jatkaa opintojaan kahdessa eri tiedekunnassa yhteensä kuudessa eri maisteriohjelmassa.  

Alalta valmistuneet työskentelevät koulutus-, kehittämis- ja suunnittelutehtävissä. Ympäristötieteiden kandiohjelmassa voi opiskella myös biologian aineenopettajaksi. 

Katso tarkemmin

 

Opintoja sekä Helsingissä että Lahdessa 

Hyväksytystä opiskelijasta tulee ympäristökandin koulutusohjelman opiskelija. Kandivaiheessa voit opiskella opintoja Helsingissä Viikissä sekä Lahdessa. Lahdessa voi opiskella esim. 30 op:n moduulin ympäristöekologian opintoja.  Moduuliin kuuluu mm. kurssit pilaantuneen maaperän kunnostuksesta, ympäristökemiasta, ekotoksikologiasta ja ympäristöekologiasta.  

Lahdessa voi opiskella myös työelämään liittyviä projektikursseja sekä yrittäjyysopintoja. Myös joitakin pakollisia ja muita valinnaisia opintoja voi opiskella Lahdessa joustavasti, mutta valtaosa opinnoista järjestetään Viikissä Helsingissä. Lahteen tulee syksyllä 2017 myös nk. tenttiakvaario eli myös sähköinen tenttiminen on Lahdessa mahdollista.  

 

Lahti – sopivan kokoinen opiskelukaupunki 

Lahden seudulla kaikki tarpeellinen on kivenheiton etäisyydellä. Voit asua viihtyisästi ja edullisesti vuokralla keskustassa ja harrastaa monipuolisesti. Lahti on myös korkeakoulukaupunki, jossa viihtyy myös n. 5000 Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijaa.  

Opiskelijoiden olohuoneena toimii keskustassa sijaitseva FellmanniCampus. Sieltä ja Niemen kampukselta löytyvät myös korkeakoulukirjaston palvelut. Niemeen rakennetaan isoa kampusaluetta, joka kokoaa opiskelijat yhteen ja tarjoaa entistä paremman oppimisympäristön. 

Ja jos Lahti ei aina riitä, niin esim. Helsinkiin pääsee tunnissa junalla tai bussilla! 

 

Lisätietoja ympäristöekologian moduulista ja opintomahdollisuuksista Lahdessa antaa 

Yliopistonlehtori Olli-Pekka Penttinen 
olli-pekka.penttinen@helsinki.fi

 

Yhteishaku opintopolku.fi

Tiedot

Alkaa:
15.3.2017 klo 00:00
Loppuu:
5.4.2017 klo 00:00