Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Valtakunnalliset LUMA-päivät Lahdessa 6.-8.6.2016

6.6.2016 klo 09:00 - 8.6.2016 klo 16:00

FellmanniCampus, Kirkkokatu 27 Lahti
Lahteen kutsutaan kotimaisia ja kansainvälisiä luma-aiheista kiinnostuneita tutkijoita ja opettajia. Ohjelmaa on myös perheille.

Valtakunnalliset LUMA-päivät ovat LUMA-keskus Suomen vuosittainen päätapahtuma

•kaikki matematiikkaa, luonnontieteitä (ympäristö- ja luonnontietoa, biologiaa, fysiikkaa, kemiaa, maantietoa/maantiedettä), tietotekniikkaa ja teknologiaa opettavat opettajat kaikilla koulutusasteilla varhaiskasvatuksesta yliopistoihin sekä luokanopettajaksi ja em. aineiden opettajaksi opiskelevat

•LUMA-keskus Suomen toimijat eri puolilta Suomea

•LUMA-aineiden opettajankouluttajat ja opetuksen tutkijat ja kehittäjät eri puolilta Suomea

•LUMA-keskus Suomen sidosryhmät elinkeinoelämästä, opetushallinnosta, opettajajärjestöistä ym.

Päivien ohjelmassa ovat vahvasti esillä uudistuvien opetussuunnitelmien perusteiden teemat.

matematiikkaa, luonnontieteitä, tietotekniikkaa ja teknologiaa opettaville opettajille kaikilla koulutusasteilla varhaiskasvatuksesta yliopistoihin, LUMA-keskus Suomen omille toimijoille, LUMA-aineiden opettajankouluttajille ja opetuksen tutkijoille ja kehittäjille eri puolilta Suomea, LUMA-keskus Suomen sidosryhmille elinkeinoelämästä, opetushallinnosta, opettajajärjestöistä ym. sekä kaikille muille LUMAopetuksen ystäville.

Tapahtuma järjestetään vuosittain eri puolilla Suomea kesäkuun alussa koulujen kesäkeskeytyksen alettua. Tapahtuman yhteydessä järjestetään kansainväliselle yleisölle suunnattu suomalaista LUMA-opetuksen osaamista esittelevä International Symposium on STEM Education.

Varaa LUMA-päivät kalenteriisi jo nyt. Maksuttomat LUMA-päivät ovat myös oivallinen VESO-mahdollisuus!

Ohjelma on rakennettu yhteisöllisesti uusien opetussuunnitelmien perusteiden teemojen ympärille. Teemoja ovat esim. koulun ulkopuoliset oppimisympäristöt, tutkiva oppiminen, eheyttävä opetus, TVT ja ohjelmointi opetuksessa jne. Yhdeksi pääesiintyjäksi on varmistunut slovenialainen professori Vesna Ferk Savec, joka tutkii ja kehittää TVT:n opetuskäyttöä tiedeopetuksessa.

Mukana järjestelyissä on Päijät-Hämeen LUMA-keskus ja Lahden Yliopistokampus..

Katso ohjelmatiedot http://luma.fi/paivat-2016/ ja   ilmoittaudu mukaan!

 

Tiedot

Alkaa:
6.6.2016 klo 09:00
Loppuu:
8.6.2016 klo 16:00