Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tiedonsiirrosta yhdessä luomiseen

20.11.2013 klo 09:00 - 12:45

Aikuiskoulutuskeskus, auditorio Kirkkokatu 16 Lahti
Seminaari yritysten ja yliopistojen välisestä yhteistyöstä

Helsingin yliopisto, Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia kutsuu yrittäjät, yritysten kehittäjät ja muut yliopistojen ja yritysten yhteistyöstä kiinnostunut asiantuntijat kuulemaan kokemuksia ja vaihtamaan mielipiteitä yliopiston ja yritysten välisestä yhteistyöstä ja sen mahdollisuuksista.

Seminaarin pääpuheenvuoron´”Joku on jo ehkä keksinyt pyörän”, käyttää Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhanen.

Johtaja Yrjö Wichmann, IP Finlandista, puhuu otsikolla ”Tieteen kaupallistaminen – maailmojen kohtaaminen vai planeettojen törmääminen”

Deep Lead Oy käyttää tutkimuspohjaisia menetelmiä ja tekee yhteistyötä yliopistojen kanssa kouluttaessaan johtajia ja esimiehiä. Toimitusjohtaja Jarno Anttalainen kertoo tutkimuksen roolista vaikuttavassa valmennuksessa.

LADEC OY case – Osaamisen kaupallistaminen julkisella sektorilla. Liiketoimintakehittäjä Isto Vanhamäki kertoo SportHealthFeeling -hankkeen kokemuksia

Helsingin yliopiston professori Pekka Aula kommentoi puheenvuorossaan päivän aiheita ja kertoo kokemuksia yliopistoyritysyhteistyöstä otsikolla ”Myötätuulta yhdessä tekemiseen: Kokemuksia ja havaintoja yritysyhteistyöstä”.

Seminaarin puheenjohtajana toimii Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenian, Hyvinkään yksikön johtaja Mika Tuuliainen.

Lue koko seminaariohjelma.

Tilaisuuden järjestää EUBIC -hanke, jonka tavoitteena on edistää yliopistollisen tiedon hyödyntämistä yritysten liiketoiminnan kehittämiseen alueilla joissa ei ole omaa emoyliopistoa. www.eubic.fi.

Tiedustelut: Marju-Riitta Ilmonen, 050 5880720 marju-riitta.ilmonen(at)helsinki.fi

Tiedot

Päivämäärä:
20.11.2013
Aika:
09:00 - 12:45