Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Science Slam

22.9.2023 klo 18:00 - 20:00

Tervetuloa leikkimieliseen, mutta faktapohjaiseen Science Slam -tiedekisaan ravintola Teerenpeliin!

Science Slam on tutkijoiden välinen kilpailu, jossa rohkeat tieteentekijät astuvat lavalle ja esittelevät tutkimustaan lyhyillä, mahdollisimman viihdyttävillä puheenvuoroilla. Yleisön mielestä paras esitys palkitaan. Esiintyjien kannustus on mahdollista ja jopa suotavaa! Tapahtuman juontaa Eeva Ristkari.

Esiintyjät:

Lobna Hassan, Associate Professor, LUT University
assistant: Alena Valtonen, Junior Researcher, LUT University

Research can be boring, until it is fun and games! Lobna Hassan is a professor, but one who collects Pokémon, goes into battle with Witchers, and befriends Magical Beasts. With her and Alena Valtonen, you just might leave Teerenpeli a dragon slayer…. or a dragon trainer, the choice is yours!

Noora-Helena Korpelainen, Helsingin yliopisto ja Lahden Yliopistokampus
filosofisen estetiikan asiantuntija ja väitöskirjatutkija

Huolimatta asiantutemuksestani estetiikan alalla, en osaa suositella sopivia verhoja olohuoneeseesi. Tutkimuksessani etsin filosofisia, käsitteisiin, teoreettiseen ajatteluun ja käytännön kokemukseen nojaavia perusteluja kestävyyden estetiikalle.

Arno Sipponen, Päijät-Hämeen hyvinvointialue
LT, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, pihkasalvatutkija

Pihkassa pihkasta tieteeseen.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Päijät Hämeen keskussairaalassa. Väitöskirja ”Pihkasalva haavojen hoidossa” tarkistettiin 2013. Tieteellinen tutkimus on jatkunut myös tämän jälkeen. Tutkimus on johtanut myös yrityksen perustamiseen ja nyt Repolar Pharmaceuticals Oy:n tuotteita myydään kotimaassa ja ulkomailla.

Pasi Raja, LAB-ammattikorkeakoulu
TKI-asiantuntija

”Mies lähti Lahesta, mutta Lahti ei lähtenyt miehestä”. Pasi on palannut kotiseudulleen ja häärää ruuan ja juoman ympärillä yli maakuntarajojen.

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
22.9.2023
Aika:
18:00 - 20:00

Järjestäjä

Lahden Yliopistokampus

Tapahtumapaikka

Ravintola Teerenpeli
Vapaudenkatu 20
15100 Lahti,
+ Google Map