Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Opinnäytetyöntekijä yritykseen tuomaan uusia tuulia – teemasessio kiertotalouden alalta

11.9.2019 klo 14:00 - 16:00

Päijät-Häme tarvitsee lisää osaamista ja asukkaita, yliopistokoulutettuja osaajia työntekijöiksi ja yrittäjiksi. Yhtenä vastaus tähän haasteeseen on alkuvuodesta alkanut Lahden Yliopistokampuksen koordinoima Gradukiihdyttämötoiminta. Päätavoitteena on luoda ja pilotoida Gradukiihdyttämö-toimintamalli, jonka avulla saamme kiinnitettyä maisterivaiheen opiskelijoita (Helsingin yliopisto ja LUT-yliopisto) tekemään opinnäytteensä täkäläisiin yrityksiin. Samalla syntyy lopputöitä, joista yritykset hyötyvät, ja joiden aiheet on mietitty yhdessä yrityksen kanssa.

Yksi tapa synnyttää yliopistojen ja yritysten yhteistyötä on koota nk. teemasessioita, joissa tietyn aihekokonaisuuden ympärillä pohditaan yhdessä opinnäytetyön aiheita sekä mahdollisia yhteisiä projektikursseja, harjoittelupaikkamahdollisuuksia ym. yhteistyön muotoja.

Yksi teemakokonaisuus on kiertotalous.  Kiertotalouden teemasessio pidetään 11.9. klo 14 Niemen kampuksen tiloissa. Ilmoittautuminen sessioon kaisa.vuorivirta@lahdenyliopistokampus fi tai p. 050 316 0528.

Teemasessioon osallistuu Helsingin yliopiston ympäristönmuutoksen ja globaalin kestävyyden maisteriohjelman ja LUTIn kiertotalouden maisteriohjelman asiantuntijoita yhdessä kiinnostuneiden yritysedustajien kanssa.TERVETULOA!

Yhteystiedot

Projektipäällikkö Kaisa Vuorivirta

kaia.vuorivirta@lahdenyliopistokampus.fi, p. 050 3160528

Toimintaa tukee Lahden yliopistokampuksen Gradukiihdyttämöhanke, joka on kaksivuotinen ESR-hanke ja sitä rahoittaa Hämeen ELY-keskus.

 

 

 

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
11.9.2019
Aika:
14:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.lahdenyliopistokampus.fi/gradukiihdyttamo/

Järjestäjä

Lahden Yliopistokampus
Sähköposti
info@lahdenyliopistokampus.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73, B-siipi, kokoustila Hule
Niemenkatu 73
Lahti, 15140 Suomi
+ Google Map