Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

NiemiCampus Live: vastuullisuus, viestintä ja perheyritys

12.5.2021 klo 14:00 - 15:00

Lahden tiedeyhteisö ratkoo ajankohtaisia ongelmia. NiemiCampus Live -webinaarisarjassa keskustellaan uusista tutkimustuloksista tieteentekijöiden johdatuksella. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu 9.5. mennessä tästä

Webinaarissa kuullaan uunituoreita tutkimustuloksia Helsingin yliopistossa tehdystä ”Kohti kestävämpää viestintää” -tutkimushankkeesta. Sen aineistoa on kerätty tänä keväänä Lahden seudun yrityksiltä niin laadullisesti kuin määrällisesti. Webinaarissa keskitytään erityisesti perheomisteisten yritysten ajatuksiin ja näkemyksiin vastuullisuusviestinnästä. Mitä erityistä perheomisteisuus tuo vastuullisuuteen ja viestintään? Entä mitä perheyritysten tulisi huomioida omassa vastuullisuusviestinnässään?

Alustajina Outi Ihanainen-Rokio (HY) ja Laura Takki (HY), kommenttipuheenvuoron antaa toimitusjohtaja Johanna Vuopala Makron Oy:stä

Outi Ihanainen-Rokio toimii organisaatioviestinnän työelämäprofessorina Helsingin yliopistossa. Työelämäprofessuurin ja korkeakouluopetuksensa ohella hän toimii konsulttina sekä yrittäjänä Growthsetters Oy:ssa. Ihanainen-Rokio on erikoistunut yritysten ja ihmisten kasvun edistämiseen palvelumuotoiluun, kompleksisuuteen ja ilmiölähtöisyyteen pohjautuvilla menetelmillä, joilla rakennetaan kestävää johtamista.

Laura Takki on Helsingin yliopistosta vastavalmistunut valtiotieteiden maisteri, joka on juuri saanut valmiiksi maisterintutkielmansa otsikolla: ”Vastuullisuus ei ole mikään elämän erillinen saareke”: Analyysi yritysten vastuullisuusviestinnästä Päijät-Hämeessä.

Tiedot

Päivämäärä:
12.5.2021
Aika:
14:00 - 15:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.lyyti.in/Niemi_Campus_Live_Vastuullisuus_viestinta_ja_perheyritys_7491

Tapahtumapaikka

verkkotapahtuma, ilmoittaudu 9.5. mennessä

Järjestäjä

Lahden Yliopistokampus
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto