Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mediakohua vai keskeistä ravitsemustietoa?

16.4.2013 klo 13:00 - 15:00

Tietoportti, Saimaankatu 11 Lahti
Palmenian tiedekahvilassa median lempiaiheet kuten karppaus, kouluruoka, lisäaineet ja D-vitamiini

Tervetuloa Tiedekahvilaan Lahden Tietoporttiin:keskustelemaan median vallasta ohjata käsityksiämme terveellisestä syömisestä!

Perinteinen ja sosiaalinen media määrittelevät yhä enemmän sitä, mitä pidetään terveellisenä syömisenä. Miten mediasta on tullut toistuvien "ruokasotien" näyttämö? Miksi erilaisista ruokavaliosuuntauksista, kuten karppaus, gluteeniton ruokavalio, superruoka ja ekologinen ruokavalio, puhutaan juuri nyt näin paljon? Kenellä mediayhteiskunnassa on valta määritellä käsityksiä terveellisestä syömisestä ja kenen ääni kuuluu? Hukkuuko oikea ja käyttökelpoinen tieto terveellisestä syömisestä mediavyöryn alla?

Palmenian huhtikuun Tiedekahvilassa keskustellaan median vallasta ohjata käsityksiämme terveellisestä syömisestä. Teemasta alustaa aiheesta väitöskirjaa tekevä tohtorikoulutettava ETM Janne Huovila Helsingin yliopiston elintarvike- ja ympäristötieteiden laitokselta.

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita – tilaisuus on osallistujille maksuton ja sisältää kahvitarjoilun.

Ilmoittaudu 12.4.2013 mennessä: seija.lehtinen(at)helsinki.fi

Lisätietoja: Janne Huovila, janne.huovila(at)helsinki.fi, p. 050 363 6278

Tiedekahvila on avoin keskustelu- ja verkottumisfoorumi kaikille ajankohtaisesta tutkimuksesta kiinnostuneille. Lue lisää: http://rajapinta.blogspot.fi/p/ajankohtaista.html

Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia välittää uusinta tietoa ja osaamista Helsingin yliopiston tieteenaloilta. Tietoa täydennyskoulutuksistamme ja tutkimus- ja kehittämishankkeistamme: www.helsinki.fi/palmenia

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
16.4.2013
Aika:
13:00 - 15:00