Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maineen hallinta uudessa mediamaisemassa

30.1.2018 klo 09:30 - 11:00

Niemi, Aalto-auditorio, Niemenkatu 73
Tervetuloa viestinnän aamukahville! Kahvit nautitaan tiistaina 30.1.2018 klo 9.30–11.00 Niemen kampuksella Aalto-auditoriossa

Mitä maineen hallinta voi tarkoittaa uudenlaisessa mediamaisemassa? Maineen tarinat syntyvät ja kiertävät mediaympäristössä, jota viestinnän tutkijat kutsuvat hybridiksi: siinä yhdistyvät perinteiset ja uudemmat median muodot, sekä toisaalta faktat ja tunteet.

Organisaatiomainetta on tyypillisesti tutkittu joko organisaation taloudellisena omaisuutena tai sidosryhmien rakentamien tulkintojen näkökulmasta. Aamukahveilla Salla-Maaria Laaksonen avaa tuoreen väitöskirjansa perusajatusta maineesta viestinnällisenä ilmiönä, joka on olemassa sekä yksilöiden tulkintakehyksenä että sosiaalisesti rakentuneina tarinoina.

Alustajana Helsingin yliopiston viestinnän tutkija Salla-Maaria Laaksonen. Kommenttipuheenvuoron antaa Lappeenrannan teknillisen yliopiston viestinnän asiantuntija.  Myös yleisöllä on mahdollisuus kommentointiin ja keskusteluun.

Maksuton tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumiset 28.1. mennessä oheisella lomakkeella https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/84658/lomake.html

Tilaisuuden tarjoavat yhdessä Lahden Yliopistokampus sekä HY+

Tiedot

Päivämäärä:
30.1.2018
Aika:
09:30 - 11:00