Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LUMA-tapahtumatori – verkostossa on voimaa

19.2.2015 klo 15:00 - 17:00

Wanha Walimo, Vesijärvenkatu 25, Lahti
LUMA-toiminta Päijät-Hämeen alueen voimavaraksi -hankkeen päätösseminaari, jossa esitellään alueen luma-toimintaa.

LUMA-toiminta Päijät-Hämeen alueen voimavaraksi -hankkeessa on rakennettu Päijät-Hämeen monialaista luma-yhteistyöverkostoa. Hankkeen kuluessa on nähty, että luma-teemat kiinnostavat ja luma-sisältöalueet näyttäytyvät monipuolisesti oppilaitosten, yritysten ja organisaatioiden toiminnassa.

LUMA-tapahtumatori on hankkeen päätöstapahtuma, jossa esitellään makupaloja alueen luma-toiminnasta. Tilaisuudessa kuullaan erilaisia näkökulmia oppilaitosten ja yritysmaailman yhteistyöhön. Torilla osallistujilla on mahdollisuus tutustua oppilaitosten, yritysten ja organisaatioiden käytännön toimintaan.

Näyttelyssä ovat mukana: Ramboll, Teknoware, Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö, Päijät-Hämeen Jätehuolto, Lahden seudun ympäristöpalvelut, Kirjapaino Markprint, irXpert, KeyCoNet-hanke, Kivimaan koulun Vihreä lippu -toiminta, Salpausselän peruskoulu ja  Lahden lyseo.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille luma-aineiden opettajille, opinto-ohjaajille, luma-teemojen kanssa työskenteleville yrityksille ja organisaatioille, lasten vanhemmille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton.

Lataa tapahtuman esite.

Tiedot

Päivämäärä:
19.2.2015
Aika:
15:00 - 17:00