Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Loppu pikamuodille – miltä kestävämpi muodin tulevaisuus näyttää kuluttajille?

18.10. klo 15:00 - 16:00

Lahden tiedetunnit

Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa syksyn 2023 aikana kaksi maksutonta yleisöluentoa yhteistyössä Lahden Yliopistokampuksen kanssa. Luentojen avulla virittäydytään Lahden  tiedepäivän  21.11. tunnelmiin. Luennot ovat etäluentoja ja niitä voi seurata Päijät-Hämeen kesäyliopiston Youtube-kanavan kautta. Luennot ovat nähtävillä kanavalla Lahden tiedepäivään 21.11. saakka. Luennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille.

Loppu pikamuodille – miltä kestävämpi muodin tulevaisuus näyttää kuluttajille?
Puhujina työelämäprofessori Sami Sykkö ja apulaisprofessori Jenni Sipilä, LUT-yliopisto.

Sami Sykkö on muodin moniosaaja ja huippuasiantuntija. Hän on pitkän ja vaikuttavan uransa aikana toiminut muun muassa Gloria-lehden päätoimittajana, Fashion Finlandin päätoimittajana ja liiketoimintajohtajana sekä LUT-yliopiston työelämäprofessorina.

Jenni Sipilä on kuluttajakäyttäytymisen tutkija, dosentti ja intohimoinen akateemikko. Hänen työnsä keskittyy kestävään kuluttamiseen, jota hän tutkii parhaillaan Suomen Akatemian rahoittamassa hankkeessaan. Akateemisen työnsä ohessa hän kommentoi kestävän kuluttamisen aihepiiriä mediassa ja toimii kouluttajana ja asiantuntijana monenlaisilla foorumeilla.

ILMOITTAUDU TIEDETUNNILLE PÄIJÄT-HÄMEEN KESÄYLIOPISTON KAUTTA

https://erp.asio.fi/kurssiilmo/phkesa/?asio=YzI4NDg7c2JkNTJhMmJhZTY0ZjQwZmVjMTM2MzY3Y2RkY2ZlY2ZmO2Zsb21ha2U%3D

Lahden tiedepäivä järjestetään 21.11.2023. Se on kaikille avoin ja maksuton tiedetapahtuma. Tapahtuman järjestävät LAB-ammattikorkeakoulu, Lahden Yliopistokampus, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Vierumäen kampus ja Päijät-Hämeen hyvinvointialue.

Lue lisää tiedepäivästä  www.lahdentiedepaiva.fi

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
18.10.
Aika:
15:00 - 16:00