Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Läsnäolo aidon yhteyden ja luovuuden mahdollistajana -iltapäiväkahvitilaisuus

8.5.2018 klo 14:30 - 16:00

Virpi Koskela on viimeistelemässä väitöskirjaansa Lappeenrannan teknilliseen yliopistoon. Hänen laadullisen tutkimuksen aiheena on läsnäolon kokemusten yhteys organisaatioiden luovuuteen ja autenttiseen johtajuuteen. Tule kuulemaan lisää iltapäiväkahvien kera!

Satojen suomalaisten, eri aloilla työskentelevien ihmisten läsnäolokokemuksia kerännyt ja analysoinut väitöskirja on osoittamassa, että tietoiset läsnäolon kokemukset lisäävät luovuutta ja kokonaisvaltaista ymmärrystä.  Nykyajan työelämässä ’luovuusvaje’ voi kuitenkin syntyä siitä, ettei ihmisillä välttämättä ole aikaa ja mahdollisuuksia olla läsnä omassa työssään – tai omalle työlleen, omille pohdinnoilleen, kollegoilleen tai asiakkailleen. 

Siksi läsnäolon kokemuksia tulisi mahdollistaa, vaalia ja jakaa – niin työssä kuin sen ulkopuolellakin.  Läsnäolon taidot myös lisäävät ihmisen ja häntä ympäröivän yhteisön kokonaisvaltaista hyvinvointia, kohtaamisten laatua ja merkityksellisyyden kokemuksia.

Tule kuulemaan lisää aiheesta ja nauttimaan samalla iltapäiväkahvit hyvässä seurassa 8.5. klo 14.30 – 16, Aalto-auditorio, Niemen kampus (Niemenkatu 73). Tilaisuus on avoin ja  maksuton kaikille kiinnostuneille, mutta kahvitarjoilun vuoksi toivomme ilmoittautumista 4.5. mennessä oheisella lomakkeella https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/88849/lomake.html

Virpi Koskela  (FM, teatteri-ilmaisun opettaja, ”luovien alojen nomadi”) on viimeistelemässä väitöskirjaansa Lappeenrannan teknilliseen yliopistoon (LUT School of Engineering Sciences).  Koskelan laadullisen tutkimuksen aiheena on läsnäolon kokemusten yhteys organisaatioiden luovuuteen ja autenttiseen johtajuuteen.

 

https://lasnaolotila.com/miksi/

http://susinno.fi/tekijat/virpi-koskela/

Tiedot

Päivämäärä:
8.5.2018
Aika:
14:30 - 16:00