Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lahen Wappu

30.4.2013 klo 15:00 - 1.5.2013 klo 21:00

Lahden keskusta
Opiskelijoiden Lahti näkyy erityisesti Vappuna

 

Vappu on myös opiskelijoiden, entisten ja nykyisten, iloinen karnevaalijuhla. Lahtelaisten opiskelijoiden vappu alkaa perinteisesti Natura ry:n nelinpelillä Pikku-Veskulla, alkoi jo perjantaina. Vappuaattona on LAMKOn ja Naturan järjestämä piknikki, jonka jälkeen (klo 17) marssitaan torin kautta Hirvi-patsaalle. Lakitusvuorossa on LIRO, Lahden ammattikorkeakoulun insinööriopiskelijat. Hirvi saa lakkinsa aattona klo 18 ja kaikki kaupunkilaiset ovat tervetulleita paikalle..

Vappupäivänä monenlaisten tapahtumien joukossa on myös akateeminen perhepiknik Pikku-Vesijärvellä sekä Akateemisten urheilijoiden koordinoima vappulounas Seurahuoneella. Laulutilaisuuksia on ympäri kaupunkia kuten torilla Lahden Mieskuoron Silliä, samppanjaa ja serenadeja…

Jos kaipaat laulujen sanoja tai nuotteja, tutustu Tekniikan akateemisten perinteisiin tai ainakin teekkarimaisen oikeaoppisiin mallilauluihin laulavasta teekkarilaulukirjasta!

Lahtelaiset korkeakouluopiskelijat tutustuivat toisiinsa sitsien merkeissä

""Helsingin yliopiston ympäristöekologien ainejärjestö Natura ry sekä Lahden Insinööriopiskelijaliitto LIRO ry järjestivät rennot akateemiset pöytäjuhlat eli sitsit Lahden yliopistokeskuksessa maaliskuussa. Sitseillä nautittiin ruokaa ja virvokkeita, tavattiin uusia ja vanhoja tuttavuuksia sekä tietenkin laulettiin.

 

Iloista Vappua toivottaen Lahden yliopistokeskuksen vapputiedotus

 

Tiedot

Alkaa:
30.4.2013 klo 15:00
Loppuu:
1.5.2013 klo 21:00