Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lahden tiedeviikko

marraskuu 16 klo 09:00 - marraskuu 20 klo 16:00

 

Lahden tiedeviikko on 16.-20.11. verkossa järjestettävä suuren yleisön avoin ja maksuton tiedetapahtuma . Tiedeviikko tuo esille Päijät-Hämeen alueella tai alueesta tehtävän tutkimus- ja kehitystyön tuloksia ja merkitystä alueen elinkeinoelämän ja hyvinvoinnin edistämisessä. Tapahtuma korvaa tänä vuonna marraskuulle suunnitellun Lahden tiedepäivän. Tiedeviikon tavoitteena on tuoda alueen suurin tiedetapahtuma kaikkien saataville kattavasti ja turvallisesti etäyhteyksin.

Verkkototeutus mahdollistaa paikasta riippumattoman osallistumisen ja tapahtuman pidennetyn keston ansiosta aikataulutuksessa vältetään sessioiden väliset päällekkäisyydet. Mahdollisimman moni tiedeviikon esityksistä pyritään myös tallentamaan tapahtumasivuilla myöhemmin katsottaviksi. Perinteiseen tiedepäivään verrattuna yleisöllä onkin tänä vuonna pääsy moninkertaiseen määrään esityksiä ja sessioita.

Suunnittele oma esitys tai sessio ja tule mukaan tiedeviikolle! Abstraktipyyntö on julkaistu ja voit ladata sen itsellesi tästä: Abstraktipyyntö _Lahden_tiedeviikko_2020

Abstraktien deadline on 13.9.2020

Tiedeviikon ohjelma julkaistaan lokakuussa 2020.

Tapahtuman järjestävät LAB-ammattikorkeakoulu, Lahden Yliopistokampus ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Vierumäen kampus.

Missä: Verkkotapahtuma, ohjelma ja tapahtumasivu päivitetään myöhemmin

Milloin: 16.-20.11.2020

Lisätietoa: ilmari.pirkkamaa@lahdenyliopistokampus.fi tai timo.vuorimaa@haaga-helia.fi

Tapahtuman verkkosivu: www.lab.fi/tiedepaiva

Viimeisimmät tiedot tiedepäivän Facebook ja Twitter kanavilla

Tiedot

Alkaa:
marraskuu 16 klo 09:00
Loppuu:
marraskuu 20 klo 16:00
Kotisivu:
www.lab.fi/tiedepaiva

Järjestäjät

Lahden Yliopistokampus
LAB-ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Vierumäen kampus

Tapahtumapaikka

verkkotapahtuma
Suomi + Google Map