Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koulutusinfo: opiskele yliopistossa Lahdessa!

26.3.2015 klo 16:00 - 16:45

Tiesitkö, että voit opiskella Lahdessa kandidaatin ja maisterin tutkintoa?

Yliopisto-info Lahdessa opiskelusta ja ympäristöalan yliopistohausta 26.3.2015 klo 16

Valtakunnallinen yliopistohaku on käynnissä 17.3. – 9.4.2015. Haussa voit hakea myös opiskelemaan Lahteen Helsingin yliopiston mukaisia ympäristötieteen opintoja.

Ympäristötieteiden pääaineessa opiskellaan ympäristökysymyksiin liittyviä tieteenaloja luonnontieteistä yhteiskuntatieteisiin. Opit perusasiat ekosysteemien toiminnasta, aineiden kierroista ja ilmakehän sekä maa- ja vesiekosysteemien vuorovaikutuksista, mutta tutustut myös ympäristöpolitiikaan ja -taloustieteeseen.

Helsingin yliopistossa alkaa syksyllä 2015 uusi, laaja-alainen ympäristötieteiden koulutusohjelma, josta valmistuneilla ympäristöalan moniosaajilla on oikeus jatkaa opintojaan kahdessa eri tiedekunnassa yhteensä kuudessa eri maisteriohjelmassa.

Ympäristötieteiden koulutusohjelma on Bio- ja ympäristötieteellisen tiedekunnan sekä Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan yhteinen, ja voit hakea opiskelemaan joko Helsinkiin Viikin kampukselle tai Lahteen ympäristäöekologiaa.

Tutustu ympäristötieteiden koulutusohjelman sivuihin, ne on suunniteltu erityisesti abin tiedonlähteeksi sillä periaatteella, että kaikki olennainen info on nyt koottu yhteen paikkaan. Osoite on https://blogs.helsinki.fi/ymparistotieteet, ja sivujen kautta voi myös helposti ottaa koulutusohjelman järjestäjiin yhteyttä, mikäli lisäkysymyksiä ilmenee. Sisäänpääsykokeet järjestetään Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Oulussa ja Turussa 21.5.2015.

Lahteen valitaan vuosittain yhteensä 25 opiskelijaa ja keskeiset opiskeltavat tieteenalat ovat ekologia, ekotoksikologia, molekyylibiologia, ympäristökemia ja ympäristömikrobiologia sekä kaupunkiekologia. Näin pystytään saamaan vesistöjen, maaperän ja ympäristöbiotekniikan perusteet ja soveltamisalat hallintaan. Opintojen aikana voi ottaa sivuaineita mm. Helsingin yliopiston muista koulutusohjelmista tai muista yliopistoista ulkomaita myöten.

Tervetuloa Fellmannian kulmaan kuulemaan ympäristöalan opiskelusta sekä miten voit opiskella Helsingin yliopistolla Lahdessa torstaina 26.3.2015 alaken klo 16.

Tulosta esite koulutusinfosta (pdf)

Lisätiedot:

Olli-Pekka Penttinen, yliopistonlehtori, FT
Helsingin yliopiston ympäristötieteiden laitos Lahden ympäristökampus
Niemenkatu 73 15140 Lahti
puh 09 1912 0320 tai GSM: +358 50 574 2695

E-mail: olli-pekka.penttinen(at)helsinki.fi

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
26.3.2015
Aika:
16:00 - 16:45