Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kampusraitin avajaiset

9.1.2019 klo 17:00 - 18:30

Kampusraitin avajaiset 9.1.

Niemeen on valmistunut kaksi kampusrakennusta yhdistävä Kampusraitti. Tervetuloa raitin avajaisiin 9.1. klo 17 alkaen.

Kampusraitti on kävely- ja pyöräilyväylä, joka yhdistää Niemen kaksi kampusrakennusta. Avajaisissa voi tutustua molempiin kampusrakennuksiin, Mukkulankadun uuteen NiemiCampukseen M19 ja Niemenkadun Tiedepuiston rakennukseen N73.

Avajaiset käynnistyvät klo 17 ulkona raitilla, lähellä Mukkulankatua. Ohjelmassa on avajaispuheet ja musiikista vastaa Lappeenrannan Teekkarilaulajien kvartetti. Ulkotilaisuuden jälkeen voi vapaasti tutustua kampuksiin. Ulkotilaisuuden kesto on noin puolituntia ja avajaistapahtuma kestää klo 18.30 asti.

  • Niemenkadun kampuksella (N73) Tiedepuiston rakennuksessa toimii mm. Lahden Yliopistokampus, Helsingin yliopisto ja Päijät-Hämeen LUMA-keskus. Avajaisten yhteydessä tiloissa voi tutustua LUT-yliopiston maisteriopintoihin ja LUMA-toimintaan.
  • Mukkulankadun kampuksella (M19) toimii LAMK ja tulevaisuudessa myös LUT-yliopisto. Avajaisissa taloon voi tutustua myös opastetuilla kierroksilla klo 17.30 alkaen. Maksuttomat kierrokset lähtevät kampuksen pääaulasta aina, kun ryhmä on tullut täyteen. Pääaula on talon lasisessa päädyssä, Mukkulan puolella.

Malja uudelle yliopistokaupungille

Klo 18.15 Mukkulankadun kampuksen tapahtuma-areenalla voi nostaa kaupunginjohtajan kanssa maljan uudelle yliopistokaupungille. Lahdesta tuli yliopistokaupunki, kun eduskunta hyväksyi joulukuussa yliopistolainmuutoksen. Muutoksen myötä LUT-yliopiston virallinen nimi on Lappeenrannan–Lahden teknillinen yliopisto LUT. Maljojen nosto alkaa Lappeenrannan Teekkarilaulajien esityksellä. Kuohuvaa on tarjolla sadalle ensimmäiselle, tervetuloa!

Kampusraitin avajaisiin pääsee parhaiten kävellen, pyörällä tai bussilla (bussit 13, 31, 32 ja 40). Kampusalueella on autoille rajoitetusti pysäköintitilaa. Mukkulankadun kampuksella käytössä ovat merkitsemättömät paikat sekä vapaana olevat vieraspaikat. Niemenkadun kampusalueella voi pysäköidä Tiedepuiston kiinteistön vieraspaikoille.

Lisätiedot
projektipäällikkö Pirkko-Leena Jakonen, 044 4163503

Osallistu tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/757787107914055/

Lisää aiheesta: https://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/kampusraitti-on-nyt-avattu

Tiedot

Päivämäärä:
9.1.2019
Aika:
17:00 - 18:30
Kotisivu:
www.lahdenyliopistokampus.fi

Tapahtumapaikka

Niemenkatu 73 (B-osa)
Niemenkatu 73
Lahti, Suomi
+ Google Map